bebablue -> RE: Dojenje - vaše iskustvo (6.2.2011 19:00:38)
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja je stavim na dojku , samo da se barem igra , nek licka , vuče , bilo šta . Nikakva vajda . Ona i vuče po malo , njuška , pokušva da sisa , i posle par minuta se unervozi i u dreku . Primetila sam da generalno MRZI kad je u tom ležećem položaju (i kad je nosim tako) - odmah se buni ... Kako god - mleka nema ... [sm=smiley13.gif] Dojke prazne , iz njih ništa . ne bole , ne pune se ... kao dva balona izduvana ... Ubeđena sam da je sve pošlo nizbrdo kad mi je patronažna rekla da ubacim dohranu , prvog dana kad mi je u kuću ušla ... Dojke mi nije ni pregledala , samo je poslala mm u apoteku , jer je "znala" da nemam mleka ... A tada sam izmuzavala i po 100 -150 ml ... Nina osetila flašicu , dojka joj postala teška ... I ćao . Zato , mame , borite se svim silama da dohranu nikad ili što kasnije i AKO BAŠ MORA , uvedete ... [sm=smiley13.gif] Kako su te patronazne...ima ih stvarno svakakvih, a posebno kad se laktacija uspostavlja, i bebe ne sisaju kolicinski puno, kako mogu reci nema dovoljno mleka.....uffffffffffffffff, kad je prvo dete i nista ne znamo, mogu sa nama kako hoce.
|
|
|
|