dunja RR -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (6.6.2018 19:15:15)
|
Maslačak, sve kao da sam ja pisala, a ovo dole posebno [sm=smiley1.gif] Mada mi se čini i da je sistem takav, jer mame diktiraju tempo. Dešavalo mi se često da budem u prisustvu majki, koje mesecima pričaju kako je njihovo dete rano skinulo pelenu, prave filozofiju od toga, a kada idu napolje oblače pelene za svaki slučaj, ili one deblje gaće, sa sve nekim izgovorima. A skinuli su pelenu "odavno". Čudila sam se tome, ali kontam, to je neka čudna psiha pojedinih majki, koju nikada nću razumeti niti želim [sm=smiley36.gif] Negde baš davno pročitah, neko je napisao, ponašaju se neke kao da će toj deci u CV-ju pisati kada su skinuli pelene. Ovde ne mislim na mame koje npr ovih dana pišu, sada iščitah, žene iskreno pišu sled događaja[sm=smiley1.gif] Samo napred [sm=smiley27.gif] bravo za mališane. IZVORNA PORUKA: Maslacak15 U Srbij ije vecina opsednuta pelenama i nosama i bas se forsira. i svi vrtici vezbaju i sede od 10 meseci. Poenta je ja ne vidim nikakvu znacajnu razliku u rezultatu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sto mi onda govori da Srpski sistem je maltretiranje bez potrebe.
|
|
|
|