LakijevaMama -> RE: Kengur nosiljka (14.9.2010 17:20:10)
|
IZVORNA PORUKA: prase IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: prase Link preko kojeg sam ja nasla marame (znam da je na hebrejskom, ali ima slika i to sa vecom bebom): http://www.milega.co.il/productspec.asp?id=16&name=%EE%F0%F9%E0 prase, bacila sam pogled na ovaj sajt, ali mi se cini, ili ja nigde kod nas nisam videla bas ovakve marame! ova mi bas delue dugacko i elasticno a kod nas su pamucne i duzine 2m! Ovakvih, bas ovakvih marama u Srbiji nema. To je bedak. Pojavile su se neke marame koje su nalik ovima, proizvode ih koliko sam ja shvatila dve zene u "domacoj radinosti".. ALI pitanje je da li te marame imaju bas sve iste osobine kao ovakve kakvu ja imam. Kod nas mogu da se nabave sling marame, to je varijanta sa plasticnim prstenom za koju mogu da kazem da provereno nije za bas malu bebu i da taj prsten ume da zulja... Ako imas nacin da nabavis ovako nesto iz inostranstva, super. Druga opcija je da probas ovo sto prave ove dve zene: KLIK ali ja bih se raspitala o tome da li imaju ikakav sertifikat o bezbednosti i sl. prvo... Da se razumemo, nema tu sta puno da se prica, ali glavno kod ove moje marame je sto se tegli kada treba a vraca u prvobitno stanje kada ne treba. Vidim na ovom linku koji sam postavila da ima puno pozitivnih komentara, moguce je da npr. za njihove marame vazi: dok dur-dur, odnosno dok se ne rastegne, pa kupi novu. Ali da je mnogo dobra stvar (generalno) - jeste! Ja sam uzela maramu, bas od tih zena, i ODLICNA JE. Probala sam i sling i kengura, ali ovo mi je najbolja varijanta
|
|
|
|