dddaca -> RE: Kengur nosiljka/sling marama (18.10.2017 0:05:25)
|
IZVORNA PORUKA: NevenaAleksejmom Da, kengur nije ok za bebu,sto je i dokazano. Marame su vec druga prica,ali nisu za male bebe iako proizvodjaci tvrde da jesu. Ja sam koristila dve "vrste" i sling mi je mnogo bolja. Ali tek od bebinog 4tog meseca (pre nisam htela jer smo konstantno isli u Sokobanjsku na vezbe zbog uzasnog tortikolisa). Ujedno,tu mi je i napomenuto da kengur ne koristim nikako vec da se baziram na maramama cim beba stabilizuje glavicu. Isto su mi i napomenuli na dubak,ali kao sto sam vec napisala na jednoj temi-to je sve sada nesto po novom. Svaka mama radi kako ona zeli i oseca da treba. IZVORNA PORUKA: NevenaAleksejmom Meni je marama prakticnija ali akcenat se stavlja da je kengur bolji (iako sam protivnik) jer je kilaza bebe ravnomerno rasporedjena. Sa maramm treba vremena da se usemis,a ako ne krenes dok je beba manja,uh. Ok NAM, nije mi namera da raspravljam po forumu. Iznela sam svoje misljenje, kao sto si i ti iznela svoje, na prethodnim stranicama sam iznela i svoje iskustvo, a tu je i Google kome treba...
|
|
|
|