Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gdje povecati grudi??? 18.5.2010 14:44:31
|
|
|
|
pepino
|
Ma sve cete vi mene zvati da pitate gdje ima najpovoljnijih primjeraka dok tu djecu izradjate,da vam kazem gdje da idete na remont svojih visuljaka-duduljaka,eto vam ga sad!!!!
|
|
|
|
RE: Gdje povecati grudi??? 18.5.2010 14:45:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pepino Ma sta mi se odma smijete.....!!!! Zeznula se kucajuci... 3 800 km su dude ispravila je LU zeznula se u samo jednoj nuli
|
|
|
|
RE: Gdje povecati grudi??? 18.5.2010 14:46:02
|
|
|
|
Rivana
|
Ja kad bi 2000 eura ili vec koliko kostaju te sise ja bih otputovala negde a ne bih bacala na sise , kakve su takve su pa necu se takmiciti na izboru za miss
|
|
|
|
RE: Gdje povecati grudi??? 18.5.2010 14:46:14
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. Ova usluga u "Bosanesu" inače košta između 5.000 i 5.500 KM, a sada je cijena snižena za 1.500 KM. Kako nam je rekla direktorica "______" dr. _______, sniženje je uvedeno kako bi se obilježila deset_a godišnjica postojanja klinike. A u B.L. 38 000km Pa to je ista država, mislim ko je lud... pepino je dodala nulu vise, zato se smejemo
|
|
RE: Gdje povecati grudi??? 18.5.2010 14:46:20
|
|
|
|
pepino
|
Lu jel ti to ozbiljno? Pogrijesila sam u kucanju,procitaj sve poruke,htjela sam da napisem 3800km!
|
|
|
|
RE: Gdje povecati grudi??? 18.5.2010 14:49:29
|
|
|
|
pepino
|
Delija a da im ja i ti,a moze i Kali prodamo malo svojih,povoljnije od 38000,a Boga mi i od 3800,a? Ajmo zene,da cujemo ponude,licitacija pocinje!
|
|
|
|
RE: Gdje povecati grudi??? 18.5.2010 14:51:14
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: pepino Delija a da im ja i ti,a moze i Kali prodamo malo svojih,povoljnije od 38000,a Boga mi i od 3800,a? Ajmo zene,da cujemo ponude,licitacija pocinje! Hahaha pa sto da ne hehehe mada ja imam vec tu nekih dobrovoljaca za sise ali eto mislim da iz jedne moje moze 4 komada da se naprave
|
|
RE: Gdje povecati grudi??? 18.5.2010 14:51:44
|
|
|
|
liliana
|
Evo, ja ču biti prvi kupac kad rešite da malo prodate nama "uskračenima"!!!
|
|
RE: Gdje povecati grudi??? 18.5.2010 14:52:05
|
|
|
|
jelena038
|
neka, hvala, ni sa svojima ne znam kud cu
|
|
RE: Gdje povecati grudi??? 18.5.2010 14:56:07
|
|
|
|
pepino
|
A Jelo i ti si znaci obdarena? Dobro,kazem kome treba i ko zeli,necemo nazor,polako... A Delija i ja imam u okolini onih koje traze da im malo ponudim,a od svojih mogu napraviti 3 dobra primjerka!!! Promasismo temu,trebali smo ovo pisati u temu SOJKE!
|
|
|
|
RE: Gdje povecati grudi??? 18.5.2010 14:57:16
|
|
|
|
jelena038
|
a videla si slike u albumima, nisam puno, ali bole od ovulacije do menstruacije, pa bolje da ih nemam...
|
|
RE: Gdje povecati grudi??? 18.5.2010 14:59:06
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: pepino Lu jel ti to ozbiljno? Pogrijesila sam u kucanju,procitaj sve poruke,htjela sam da napisem 3800km! E baš sam nasjela
|
|
RE: Gdje povecati grudi??? 18.5.2010 15:01:20
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: pepino Lu jel ti to ozbiljno? Pogrijesila sam u kucanju,procitaj sve poruke,htjela sam da napisem 3800km! E baš sam nasjela Ma nema veze,nema nigdje tako skupih duda,kao sto kazu zenice moze se za 38000 kuca kupiti,dude su jeftinije
|
|
|
|
RE: Gdje povecati grudi??? 18.5.2010 15:04:14
|
|
|
|
Lu
|
E malo sutra će neko kupiti kuću za te pare, taman i da su euri u pitanju
|
|
RE: Gdje povecati grudi??? 18.5.2010 15:06:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR E malo sutra će neko kupiti kuću za te pare, taman i da su euri u pitanju može garsonjeru
|
|
|
|
RE: Gdje povecati grudi??? 18.5.2010 15:08:08
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Lu RR E malo sutra će neko kupiti kuću za te pare, taman i da su euri u pitanju može garsonjeru Ja se razumijem samo u kuće...dok mi sin ne krene na fakultet neću se raspitivati za garsonjere
|
|
RE: Gdje povecati grudi??? 18.5.2010 15:09:17
|
|
|
|
Anoniman
|
man se ti toga Lu...nego to treba dok su mali ... da vidiš mene samo visim na ovim stranicama za nekretnine ...isto manijak majke mi
|
|
|
|
RE: Gdje povecati grudi??? 18.5.2010 15:10:28
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Lu RR E malo sutra će neko kupiti kuću za te pare, taman i da su euri u pitanju može garsonjeru mozda u sarajevu, banjaluci nema sanse :D
|
|
RE: Gdje povecati grudi??? 18.5.2010 15:12:26
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. man se ti toga Lu...nego to treba dok su mali ... da vidiš mene samo visim na ovim stranicama za nekretnine ...isto manijak majke mi Problem je što još ne znam gdje, u kojoj državi ako me razumiješ, a sad pec-pec izlazimo iz ove teme osim ako nemaš namjeru da sebi kupuješ nove sojke
|
|
RE: Gdje povecati grudi??? 18.5.2010 15:15:46
|
|
|
|
Jeca*
|
razlaz
|
|
RE: Gdje povecati grudi??? 18.5.2010 15:16:49
|
|
|
|
Anoniman
|
(npr.Beč) evo neću više majke mi ... a za sike....fala imam i viška
|
|
|
|
RE: Gdje povecati grudi??? 18.5.2010 20:13:18
|
|
|
|
bonita
|
Ja znam za jednu kliniku U BG,cena je 2400e,tamo su radile neke cure koje poznajem i bas su zadovoljne. Od moje drugarice,drugarica radila u Sarajevu,ista cena i prezadovoljna je. A valai ja cu ih uraditi,jer sam zalepljena kao daska,i jedva cekam taj dan,ali bi ipak prvo da rodim jednog bebca pa onda. U Nemackoj su cene od 5000e pa navise.E a da li ima razlike izmedju kvaliteta ili ne ne znam. Ja bih ipak ove jeftinije,jer ako se nesto pokvari,remont je jeftiniji
|
|
RE: Gdje povecati grudi??? 18.5.2010 21:12:54
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl IZVORNA PORUKA: pepino Delija a da im ja i ti,a moze i Kali prodamo malo svojih,povoljnije od 38000,a Boga mi i od 3800,a? Ajmo zene,da cujemo ponude,licitacija pocinje! Hahaha pa sto da ne hehehe mada ja imam vec tu nekih dobrovoljaca za sise ali eto mislim da iz jedne moje moze 4 komada da se naprave
|
|
RE: Gdje povecati grudi??? 18.5.2010 21:33:16
|
|
|
|
Enna_81
|
Cure hvala vam na informacijama.Beograd mi je ipak podaleko,sad za sad ostaju B.Luka ili Sarajevo .Jos uvijek sam u fazi prikupljanja novca za to pa dok ne prikupim preostaje mi samo da se raspitujem i da mastam .Ako jos neko ima kakvo iskustvo pisite,svako iskustvo vise je dobro doslo.tnx
|
|
|
|
RE: Gdje povecati grudi??? 18.5.2010 21:38:16
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: Delijagirl IZVORNA PORUKA: pepino Delija a da im ja i ti,a moze i Kali prodamo malo svojih,povoljnije od 38000,a Boga mi i od 3800,a? Ajmo zene,da cujemo ponude,licitacija pocinje! Hahaha pa sto da ne hehehe mada ja imam vec tu nekih dobrovoljaca za sise ali eto mislim da iz jedne moje moze 4 komada da se naprave Sta je Trco,bi li malo,a????
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?