Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta nam nokti govore? 14.1.2022 14:03:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja cekam da odem na neki manikir. Ne mogu svaki čas da se mackam. A možda se Voci prevari, pa dodje kod mene 🥰
|
|
RE: Šta nam nokti govore? 14.1.2022 18:26:10
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Sanjice, ako ti Voci radi nokte bices bas bas vrh ❤❤❤
|
|
|
|
RE: Šta nam nokti govore? 19.1.2022 21:27:43
|
|
|
|
vocicana
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Ja cekam da odem na neki manikir. Ne mogu svaki čas da se mackam. A možda se Voci prevari, pa dodje kod mene 🥰 Cekaj me cekaj, kada te sredim, bices mackica prava. Boga mi, zapostavila sam RR vidim da nisam moderator, nisam znala, ali sam navezbala noktice, samo tako. Moji nokti trenutno o meni govore da sam jedna tska seljanka, koja pod hitno mora sebi korekciju da napravi. A volim lep i uredan manikir, mnogoooo
|
|
RE: Šta nam nokti govore? 19.1.2022 23:04:57
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Voci,pratim noktice, bas je top. Radis bas pedantno i lepo.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?