Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: fotografije sa putovanja.... :))) 21.5.2010 15:42:23
|
|
|
|
pepeljuga
|
loth, super su sto ja volim slikeeee...
|
|
|
|
RE: fotografije sa putovanja.... :))) 21.5.2010 16:14:27
|
|
|
|
Nensi*
|
Venecija Verona Barcelona
|
|
RE: fotografije sa putovanja.... :))) 21.5.2010 16:29:45
|
|
|
|
pepeljuga
|
nensi bas si slatka!
|
|
|
|
RE: fotografije sa putovanja.... :))) 21.5.2010 16:33:56
|
|
|
|
Veca77
|
Nensi, ribo, super su fotke!!!
|
|
RE: fotografije sa putovanja.... :))) 21.5.2010 16:34:08
|
|
|
|
Nensi*
|
Hvala A da me vidis sad,kao bumbar
|
|
RE: fotografije sa putovanja.... :))) 21.5.2010 16:37:49
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Hvala A da me vidis sad,kao bumbar Neka neka, sve zarad bepceta!!! Vratices ti staru kilazu lako, veruj mi!!!
|
|
RE: fotografije sa putovanja.... :))) 21.5.2010 19:44:27
|
|
|
|
lothroniell
|
Hvala!
|
|
RE: fotografije sa putovanja.... :))) 25.5.2010 12:41:35
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Planica, 2010. Bled, 2010. Bohinj, 2010. Verona, 2010. Klagenfurt, 2010. Milano, 2010.
|
|
|
|
RE: fotografije sa putovanja.... :))) 25.5.2010 12:50:29
|
|
|
|
Nensi*
|
Hehehehe,imamo sliku na istom mestu u Veroni
|
|
RE: fotografije sa putovanja.... :))) 25.5.2010 12:55:05
|
|
|
|
Mishica 77
|
Joj, ženske, extra su vam fotke. Blago vama gde ste sve bile. Ovaj mm je baš lenj. Nigde mu se ne ide. Ajde da nemamo mogućnosti pa da razumem... Osim Budimpešte i Grčke ništa nisam videla. Šmrc... A sada beba... Jedva čekam da malo poraste. Onda ću imati izgovor, zbog deteta.
|
|
RE: fotografije sa putovanja.... :))) 2.6.2010 15:08:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Honeymoon - Tunis 2008 Monastir Port el Kantanui Monastir, Shopping Centar Sus
|
|
|
|
RE: fotografije sa putovanja.... :))) 2.6.2010 15:17:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Tasos 2006 Solun 2007 Tasos 2007 Golden beach
|
|
|
|
RE: fotografije sa putovanja.... :))) 2.6.2010 15:22:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Bec 2007
|
|
|
|
RE: fotografije sa putovanja.... :))) 2.6.2010 15:23:45
|
|
|
|
Anoniman
|
ko je bre ovo nejt??TI?>?? kao crnka??? nejt???
|
|
|
|
RE: fotografije sa putovanja.... :))) 2.6.2010 15:24:39
|
|
|
|
pepino
|
Nejt super slikice (spijunirala sam ih na fejsu ) A tu plavu mini suknjicu ima da ti maznem,preslatka je,a naravno da nisu tako dobre none ne bi bila tako slatka....
|
|
|
|
RE: fotografije sa putovanja.... :))) 2.6.2010 15:26:07
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: OTI ko je bre ovo nejt??TI?>?? kao crnka??? nejt??? Meni je Nejt puno ljepsa kao tamna,a vidim da je vecini kao svijetla ljepsa,stvar ukusa,al meni si kao tamna
|
|
|
|
RE: fotografije sa putovanja.... :))) 2.6.2010 15:27:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI ko je bre ovo nejt??TI?>?? kao crnka??? nejt??? Da, godinama sam bila crna ali mi opadala kosa stalno
|
|
|
|
RE: fotografije sa putovanja.... :))) 2.6.2010 15:28:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pepino IZVORNA PORUKA: OTI ko je bre ovo nejt??TI?>?? kao crnka??? nejt??? Meni je Nejt puno ljepsa kao tamna,a vidim da je vecini kao svijetla ljepsa,stvar ukusa,al meni si kao tamna uvek sam pre za tamniju kosu! i meni je bolja kao tamnija... ma preslatka jedna devojka...
|
|
|
|
RE: fotografije sa putovanja.... :))) 2.6.2010 15:29:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pepino Nejt super slikice (spijunirala sam ih na fejsu ) A tu plavu mini suknjicu ima da ti maznem,preslatka je,a naravno da nisu tako dobre none ne bi bila tako slatka.... Hvala, draga! Poklanjam ti i onako ne mogu da udjem u nju, to je xs! Ja mislim da ja tebe nemam na fejsu
|
|
|
|
RE: fotografije sa putovanja.... :))) 2.6.2010 15:30:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI uvek sam pre za tamniju kosu! i meni je bolja kao tamnija... ma preslatka jedna devojka... OTI Udaljice nas sa foruma zbog medjusobnog hvaljenja, smoricemo
|
|
|
|
RE: fotografije sa putovanja.... :))) 2.6.2010 15:32:38
|
|
|
|
pepino
|
Ne mogu ni ja vise uci u xs,mora s ili m!Nemas,ja sam jedino prijatelj na fejsu od RR cura sa Vecom,Mari,Kali i Nanom! Al mogu dosta tvojih slika da vidim,vjerovatno ih nisi zastitila!?
|
|
|
|
RE: fotografije sa putovanja.... :))) 2.6.2010 15:34:32
|
|
|
|
Anoniman
|
OTI, VIDI Pepino, pa posalji mi zahtev da te prihvatim
|
|
|
|
RE: fotografije sa putovanja.... :))) 2.6.2010 15:36:21
|
|
|
|
pepino
|
No,no,no ajd prvo pisi tamo u temu kako me zamisljas pa cem ti poslati
|
|
|
|
RE: fotografije sa putovanja.... :))) 2.6.2010 19:16:30
|
|
|
|
Alexis79
|
Bugarska 2009,Suncev Breg ,Hotel"Cotva" Nesebar ,stari deo grada
|
|
RE: fotografije sa putovanja.... :))) 2.6.2010 23:11:26
|
|
|
|
gagana83
|
Podseti me Alexis Bugarska 2008 Burgas Varna Nesebar
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?