minna -> RE: Doktori u Visegradskoj bolnici (14.4.2011 22:40:43)
|
IZVORNA PORUKA: Mizzy Jel cuo neko ili jos bolje, imao iskustva sa dr Sašom Andijašević? Mizzy, evo sa prethodne strane IZVORNA PORUKA: maslachak IZVORNA PORUKA: minna IZVORNA PORUKA: Trudnicica83 Ja sam uput dobila u DZ kod doktorke koja mi cak nije ni vodila trudnocu, vec samo davala doznake, a u Visegradskoj me je poradjao i vodio trudnocu Milos Petronijevic i imam samo reci hvale za njega, super je! I ja o njemu sve sve najbolje! On mi je vodio trudnocu. CR mi je radio dr Andrijasevic, sve je proslo dobro, videla sam ga nekoliko puta samo, ali cini mi se skroz ok i korektan. meni je dr.Andrijasevic vodio trudnocu i ja sam vise nego zadovoljna,on me je i porodio..bio je sve vreme sa mnom u boksu sem kada je morao do sale,ali na maksimalno pola sata..salio se sa mnom,hrabrio me..nakon porodjaja kada su me smestili u sobu obilazio me jer nisam bila kod njega na odeljenju..[sm=smiley1.gif] sve sto me je interesovalo u vezi sa trudnocom i porodjajem lepo mi je objasnio i resio svaku nedoumicu ako je i postojala..a ja sam stekla utisak da sa covekom mogu da razgovaram o svemu..eto,ako nekom bude trebao jos neki info tu sam..
|
|
|
|