Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Doktori u Visegradskoj bolnici 21.7.2014 12:10:27
|
|
|
|
plačljiva
|
Molim Vas da li imate informaciju kakva je dr Tatjana Dosev,imamo preporuku za nju da mi vodi trudnoću...
|
|
|
|
RE: Doktori u Visegradskoj bolnici 24.7.2014 10:43:01
|
|
|
|
Mizzy
|
Ja sam jednom ležala na odeljenju gde je ona radila (endokrinologija), meni je ostavila baš prijatan utisak - ljubazna, prijatna i otvorena za saradnju.
|
|
|
|
RE: Doktori u Visegradskoj bolnici 11.8.2014 21:34:05
|
|
|
|
makica1984
|
Cao,devojke! Nova sam na ovom forumu,malo sam iscitavala i pretrazivala,ali ne nadjoh ono sto mene interesuje pa vas molim ako neka moze da mi pomogne.Trenutno sam 36.n + 1d., znaci blizi se porodjaj koji ce biti c.rezom zbog vise razloga.Trudnocu sam vodila kod dr Petronijevica medjutim on sad ide na odmor i dogovorio je da me porodi neka dr Bratić,ako sam ja dobro zapamtila prezime koje je on pomenuo.Sledece nedelje cu upoznati doktorku,ali bih vas molila,ako neka nesto zna o njoj da pise,mnogo bi mi znacilo,jer na netu nisam nasla nista.
|
|
RE: Doktori u Visegradskoj bolnici 16.10.2014 17:37:06
|
|
|
|
micca86
|
Da li neko zna nešto o Dr. Dimitrovu? Idem kod njega na pregled po preporuci, pa me zanima Vaše mišljenje?
|
|
|
|
RE: Doktori u Visegradskoj bolnici 8.11.2014 14:04:50
|
|
|
|
aleksandra05
|
Trudnocu sam vodila u Visegradskoj bolnici kod najbolje doktorke prof.Ljiljane Mirkovic koja mi je uradila i carski rez. Svaka njena dijagnoza bila je besprekorno tacna i zahvaljujuci njoj na svet sam donela zdravog i jakog decaka. Svakom ko ima rizicnu trudnocu preporucila bi prof.Ljiljanu Mirkovic jer je ona vrhunski lekar kome bi mnogi pozavideli jer pored visoke strucnosti ima i pravi pristup prema pacijentu. VELIKO HVALA PROFESORKI ZA SVE STO JE UCINILA ZA PORODICU STOJANOVIC.
|
|
|
|
RE: Doktori u Visegradskoj bolnici 2.2.2017 12:43:11
|
|
|
|
krin 40
|
Da malo "dignem" temu,a možda neko napiše i novije islustvo😃.Ja vodim trudnoću (privatno ) kod dr.Petronijevića.Imam jako pozitivne utiske.Koliko sam uspela da iščitam temu,nisam naišla ni na jedan loš komentar o njemu
< Poruku je uredio krin 40 -- 2.2.2017 12:44:11 >
|
|
RE: Doktori u Visegradskoj bolnici 9.12.2017 21:32:22
|
|
|
|
SS2012
|
Jako lose iskustvo u Visegraskoj nikome ne preporucujem,svi su ne ljubazni i odvratni pocev od sestra,babica itd. Dr Andrijasevic mi vodio trudnocu 😠 porodjaj....36h provedenih u boxu da ne zalazim u detalje...uglavnom mi se beba nakon svih tih muka nagutala plodove vode i morao da ostane jos dve nedelje na ispiranje zeluca. Sada je sve ok hvala bogu a,moglo je biti svasta,njihovom greskom dakle visegradska,dr andrijasevic nikako! Iskustva su razlicita moje je ovakvo.
|
|
|
|
RE: Doktori u Visegradskoj bolnici 11.12.2017 12:33:50
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Davnih dana sam sve to isto napisala za visegradsku. Namerno malim slovom.
|
|
|
|
RE: Doktori u Visegradskoj bolnici 3.5.2018 13:40:38
|
|
|
|
GospodzaK
|
E ovako. Inace sam lekar, i iz porodice sam lekara,i kad sam ostala trudna zelela sam da me porodi i prati moj prof sa fakulteta, dr Milos Petronijevic. Otisla sam privatno kod njega, on je to prihvatio. Pritom je njegov stav i odnos prema meni konstantno izrazito nadmen.. beba je bila velika, moji kukovi losi, on trazi misljenje ortopeda da se izjasni o porodjaju. Ortoped se izjasni da bi bio pozeljan carski rez. Ok, dogovorimo se da ce me primiti u porodiliste u petak, i ja odem u petak, mog dr nema nigde. Subota, nedelja. Meni se beba spusta, nema kontrakcija, ponedeljak, pregleda me Prof Gojnic i zahteva hitan konzilijum jer je beba na tri prsta od otvora, ja nemam kontrakcija niti se otvaram. Moga dr i dalje nema. A ja sam jelte njegov pacijent i ostatak ekipe ne zanimam kao takva nimalo. U utorak se konzilijarno odlucuju o carskom rezu, i taj carski rez radi moj veliki dr, tako sto je usao u salu i za pet min izasao iz sale, dok su mene zasivali i radili specijalizanti. Naravno, malo je bilo ostaviti postovanom kolegi 1000 e u privatnoj ordinaciji, trebalo je i ovako da ga castim. Nije hteo ruku da pruzi mom suprugu, inace kolegi. I sta je posledica svega: 4 godine ne mogu da ostanem trudna, i kad sam konacno ostala to je bila vanmatericna trudnoca, jedva zivu glavu izvukla, odstranili mi jajovod i jajnik, kazu toliko sam lose usivana da sam sva u priraslicama kakve se ocekuju tek u kasnijoj zivotnoj dobi. Sad kad bi doticnog videla na ulici slatko bih ga pljunula! Ja sam ubuduce u narodnom frontu, a vi kako hocete. Tako da o visegradskoj sve najgore.
|
|
|
|
RE: Doktori u Visegradskoj bolnici 27.2.2019 16:41:04
|
|
|
|
Sanidej
|
Divan je dr Nemanja Stojanovic
|
|
|
|
RE: Doktori u Visegradskoj bolnici 17.6.2019 13:54:02
|
|
|
|
Bebana17
|
I ja potpisujem za Nemanju, divan lekar.
|
|
|
|
RE: Doktori u Visegradskoj bolnici 29.7.2019 11:33:49
|
|
|
|
Bebiwwwiii
|
Evo mog iskustva iz Visegradske i vecita zahvalnost dr Milosu Petrovijevicu koji mi je bukvalno zivot spasio. Trudnocu sam odrzavala 9 meseci, lezanje i odlazak do wc-a i nazad posto sam na pocetku trudnoce krvarila, gde sam opet dobila najbolju mogucu negu i nastavak trudnoce bez komplikacija. Sve vreme su mi radjeni pregledi i kada je trebalo i kada sam ja bila uspanicena i zelela da potvrdim da li je sve kako treba. Nikada nisam ostala uskracena za odgovor, informaciju i bilo sta vezano za trudnocu. Kada sam usla u 9.mesec, s obzirom na neke propratne zdravstvene probleme, profesor me je zadrzao u bolnici i svakodnevno radio ultrazvuk kako bi bio siguran da se sve odvija kako treba, a pored toga produzio boravak moje bebice u stomaku jer sam vec pocela da se otvaram na pocetku 36.nedelje. Tokom porodjaja profesor je sve vreme bio prisutan, usmeravao me i omogucio da se porodim za 2.5h i da mi sam porodjaj bude jedno divno iskustvo. Hvala mu do neba!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?