|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Siofor
30.12.2011 0:04:27   
pandica
mene opet muka ubi.

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 151
30.12.2011 1:45:37   
plačljiva
I siofor, i klomifen i inseminacija i ništa...user posted image  Sada idem na VTO...

(odgovor članu pandica)
Direktna veza do poruke: 152
30.12.2011 6:04:25   
jabukica
srećno na VTO, samo hrabro, i bez suza, imaćeš i ti svoju user posted image

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 153
30.12.2011 10:38:52   
hanka
Placljiva user posted image

E sad su nastali sa sioform drugaciji problemi,dezuram u kupatiluuser posted image

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 154
30.12.2011 11:11:55   
plačljiva
Hanka,proćiće i ti problemi sa stomakom...Izdrži,za user posted image sve...Mnogim devojkama je siofor pomogao...

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 155
30.12.2011 11:20:24   
hanka
Zato se i mucim vec skoro 2 meseca user posted image

Direktna veza do poruke: 156
30.12.2011 18:37:31   
nina26
Ja sad presla na Glukophag jer nemam ovde Siofor i nemam nikakvih problem, pitam se da li ovo uopste deluje na meneuser posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 157
30.12.2011 20:04:30   
jabukica
nina, ni ja nisam, imala nikakvih problema sa sioforom, a delovao je user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 158
31.12.2011 13:12:27   
nina26
Bravo Jabukice, daj Boze da nam svima bude tako user posted image

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 159
31.12.2011 14:09:14   
tvoja.greska

IZVORNA PORUKA: plačljiva

I siofor, i klomifen i inseminacija i ništa...user posted image  Sada idem na VTO...

placljiva ne brini. i moja sestra je tako. decembra je uspela vto_ blizanci . zato ne brini, ne brinem ni ja jos smo mlade :-)

Direktna veza do poruke: 160
1.1.2012 6:29:30   
jabukica
SREĆNA VAM SVIMA NOVA GODINA user posted image

želim vam da sve postanete user posted image u Novoj godini, i da se radujete svojim user posted image

(odgovor članu tvoja.greska)
Direktna veza do poruke: 161
4.1.2012 22:20:24   
pandica
zelim vam svima bebca i da sve lepo resimo nase probleme!

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 162
10.1.2012 12:00:22   
jecka82
Imam pitanje za devojke koje uzimaju glucophage. Da li se nekom desilo da mu je ciklus tacan u dan(vec 2 meseca pijem lek) i da li je moguce da skrati ciklus pa traje 1-2 dana!?

(odgovor članu pandica)
Direktna veza do poruke: 163
10.1.2012 12:07:39   
daca77
Ja definitivno nisam taj slucaj...koja je doza koju uzimas?

(odgovor članu jecka82)
Direktna veza do poruke: 164
10.1.2012 12:19:02   
jecka82
2X500mg, nemam nikakve smetnje, samo prvih par dana mi se spavalo i bilo mi je muka povremeno. Nista mi nije jasno... user posted image  Zato sam i pitala. ;)

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 165
10.1.2012 12:34:35   
daca77
I ja sam toliko uzimala, ali mi ciklus kretao od 24-26dc...zavisi od kretanja O. A samo mi je prve nedelje bilo muka...

(odgovor članu jecka82)
Direktna veza do poruke: 166
10.1.2012 15:31:21   
plačljiva
Meni su ciklusi bili 25-33 dana.Od kada pijem lek 2x500 mg ciklusi su mi tačni u dan tj na 28 dana i traju 6 dana...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 167
10.1.2012 19:16:27   
jecka82
Meni i pre leka i sad na 28 dana, ali su mi pre leka trajali 4-5 dana, a sad jedva 2... Zato mi nista nije jasno.

Direktna veza do poruke: 168
11.1.2012 11:11:17   
detlic
Devojke, ja pijem metformin od pocetka novembra, ponovo. Pre prve trudnoce i sve do petog meseca sam pila gluformin od hemofarma, i bogami bilo je mucnina i proliva, svega. Onda sam u novembru pocela sa sioforom, malo manje mucnina i dijareja, a kada sam presla na glucophage svi moji problemi su nestali, a pijem maximalnu dozu od 2500mg dnevno sad vec u tri doze. Izlgeda da je fora u nekoj pomocnoj supstanci, ne znam, ali glucophage mi uopste ne smeta.

(odgovor članu jecka82)
Direktna veza do poruke: 169
11.1.2012 11:19:57   
detlic
Placljiva, pre nego sto se odlucis za VTO, molim te proveri sve hormone, tj. stitnu, nadbubreznu, hipofizu, sve zlezde i hormone pre nego sto odes na VTO. Moguce da je neki sitan problem. Zasto bacati novce i primati hormone ako ne mora. Ako je organizam u hormonskom disbalansu, VTO ne pomaze.

(odgovor članu detlic)
Direktna veza do poruke: 170
11.1.2012 12:02:36   
meyo
detlic koliko dugo si pila metfo.prije prve trudnoce
i zasto maximalna doza??

(odgovor članu detlic)
Direktna veza do poruke: 171
11.1.2012 18:44:42   
pandica
meni je ovo 6 mesec i pijem 1500mg dnevno jos uvek imam mucnine i proliv ali ne  kao na pocetku.

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 172
12.1.2012 0:38:41   
monini
IZVORNA PORUKA: plačljiva

placljiva user posted image samo polako!!dokle ste sigli sa procedurom?gde ste se odlucili za VTO?! aj pa da se druzimo na toj temi..mi smo uskoro na programu..user posted image

Direktna veza do poruke: 173
12.1.2012 19:51:49   
plačljiva
Monini,skupljamo papire,krajem januara predajemo za Višegradsku...Provereni tri puta svi hormoni i nalaz je odličan.Mi imamo sterilitet nepoznatog uzroka...Sve smo ispitali...

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 174
12.1.2012 20:25:09   
monini
placljiva, da li ste radili imunoloska ispitivanja, MAR test?! mozda ne bi bilo lose da odradite.
Da te ohrabrim, znam jedan par (bivsi kolega) koji su pre tri god predali za Vto, isto je bio u pitanju idiopatski sterilitet..i tako dok su cekali na program, desi se trudnoca (prirodna) i evo sad imaju blizancice (deckici) od dve god..user posted image tako da ima nade uvek, cuda su moguca!!!!
a sad da ne bude pec pec, pisemo se na temi VTOuser posted image

Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here