Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Iskustvo sa Psihijatrijske klinike 8.4.2010 18:33:57
|
|
|
|
Mari86
|
eugi moja samo ............................................
|
|
RE: Iskustvo sa Psihijatrijske klinike 8.4.2010 18:40:08
|
|
|
|
gagana83
|
|
|
RE: Iskustvo sa Psihijatrijske klinike 8.4.2010 22:19:35
|
|
|
|
marince1
|
Ti sio andjeo
|
|
RE: Iskustvo sa Psihijatrijske klinike 8.4.2010 22:23:28
|
|
|
|
Anoniman
|
.................... uspravi se i piči dalje...hrabro kao i do sada ....
|
|
|
|
RE: Iskustvo sa Psihijatrijske klinike 10.4.2010 1:29:09
|
|
|
|
eugenija
|
Hvala na svim zagrljajima i podršci! Bože dragi, samo žensko biće može proceniti šta kome paše da ga malo uteši. Zagrljaji i topla reč mede čoveku dušu, kao melem. Guram ja, guram, a skontala sam da mi ova tema dođe više kao blogovanje o tom mom iskustvu i borbi, prosto da negde izbacim sve što me tišti kroz pisanu reč, što bi se reklo "da negde ostane". Možda jednog dana napišem neki roman o svemu ovome. Svesna sam da me puno volite i podržavate, ma i bez reči da napišete! Ja to znam i osećam i kroz druge teme i druženja. Hvala vam od srca svimaaa
|
|
RE: Iskustvo sa Psihijatrijske klinike 10.4.2010 1:32:21
|
|
|
|
Dora
|
EEEUUUUGGGGGIIII Mila moja!!!
|
|
|
|
RE: Iskustvo sa Psihijatrijske klinike 10.4.2010 2:07:20
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Možda jednog dana napišem neki roman o svemu ovome. Draga, možda čak i ne moraš ponovo pisati, samo spoji ove priče u jednu i imaš bestseler. Izvini, možda zvuči surovo ali ti si jednu tužnu priču ispričala predivnim stilom punim emocija( o ovome sam juče razmišljala).
|
|
|
|
RE: Iskustvo sa Psihijatrijske klinike 10.4.2010 2:09:55
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: eugenija Možda jednog dana napišem neki roman o svemu ovome. Draga, možda čak i ne moraš ponovo pisati, samo spoji ove priče u jednu i imaš bestseler. Izvini, možda zvuči surovo ali ti si jednu tužnu priču ispričala predivnim stilom punim emocija( o ovome sam juče razmišljala). Mislim da znaš koliko te volim.
< Poruku je uredio dunja -- 10.4.2010 2:10:33 >
|
|
|
|
RE: Iskustvo sa Psihijatrijske klinike 10.4.2010 2:18:13
|
|
|
|
eugenija
|
Joj Dunja, znaaam, ona naša energija fercera stalno... Videću to za roman, ali zaista... Hvala ti što si o tome promišljala, duša moja!
|
|
RE: Iskustvo sa Psihijatrijske klinike 10.4.2010 2:22:36
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Joj Dunja, znaaam, ona naša energija fercera stalno... Videću to za roman, ali zaista... Hvala ti što si o tome promišljala, duša moja! Mogla bi da bude neka vrsta dnevnika emocija. Ako bi ga opet pisala možda se vremenski zagubila. Ovako tačno imaš sled događaja sa stvarnim osećajima nastalim u datom trenutku. Ne moraš ih opet tražiti u sebi, tu su napisani na Ringeraji, samo ih spoji, skroz spontano.....daće iskreni utisak ( što i jesu).
|
|
|
|
RE: Iskustvo sa Psihijatrijske klinike 10.4.2010 2:26:00
|
|
|
|
eugenija
|
Potpuno si u pravu! Dalo bi se podrobnije o svemu razmisliti A ako ga ne izdam, ostaviću da ga čitaju potomci, mislim da bi za njh imalo veliku i ličnu vrednost. Ljubim ja tebe, znaaaš
|
|
RE: Iskustvo sa Psihijatrijske klinike 10.4.2010 2:28:42
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Potpuno si u pravu! Dalo bi se podrobnije o svemu razmisliti A ako ga ne izdam, ostaviću da ga čitaju potomci, mislim da bi za njh imalo veliku i ličnu vrednost. Ljubim ja tebe, znaaaš Ma i ja ljubim tebe i tvog Vika!
< Poruku je uredio dunja -- 10.4.2010 2:30:07 >
|
|
|
|
RE: Iskustvo sa Psihijatrijske klinike 10.4.2010 9:32:31
|
|
|
|
*Alexx*
|
Eugi, samo ti bloguj Mi volimo da te čitamo, pa kakva god tema bila. I volimo da te podržavamo. I grlimo, i ljubimo. I eto tako, prestajem
|
|
RE: Iskustvo sa Psihijatrijske klinike 23.4.2010 0:03:45
|
|
|
|
Alexis79
|
Eugi nesto pomislih sad na tebe i celu situaciju.... Saljem ti puno pozitivne energije i ogroman zagrljaj............
|
|
RE: Iskustvo sa Psihijatrijske klinike 23.4.2010 1:01:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Draga Eugi...ja sam upravo iscitala svaki post ove teme i ostala sam sledjena... Eh da imam moc Ucinila bih cudo Jeste da je ludo, Znam, Ali ja tako razmisljam I nije me sram! Zelim da ti kazem da te razumem u tom smeru da "gubis" jedino bice koje je rodilo tebe tako jedinstvenu i nestvarnu,izgubila sam oca,ne u ovim okolnostima,ali sam bila vezana za njega vise nego za bilo koga! I hocu da ti kazem da obavezno istrajes u svemu i u pisanju romana a pogotovo u njegovom izdavanju...nije dovoljno da to samo potomci citaju...meni je jako krivo sto tata nije docekao taj dan da izda svoju knjigu...ona je ostala u par primeraka meni,sestrama i majci...Tolika umetnicka dusa...to vredi i treba ozvaniciti da ceo svt cita i gleda!Ako ti mogu biti od ikakve pomoci,tu sam...pa makar i da te najjace moguce !Ljubim te puno!
|
|
|
|
RE: Iskustvo sa Psihijatrijske klinike 23.4.2010 10:20:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Eugi...
|
|
|
|
RE: Iskustvo sa Psihijatrijske klinike 26.4.2010 11:43:10
|
|
|
|
eugenija
|
Zvali su me maločas sa Psihijatrije da me obaveste da dođem u sredu na razgovor sa doktoricom i da mamu otpuštaju u sredu kući........................ Sada će moj deda (mamin tata) da ode tamo da vidi da pronađe doktorku i da porazgovara... Samo uzdiše i viče: "Ajoooj...!" Ja ne mogu nikuda, strašno mi je Vik slab, temperatura mu ne spada... Sluđeni smo skroz.
|
|
RE: Iskustvo sa Psihijatrijske klinike 26.4.2010 11:45:09
|
|
|
|
Anoniman
|
UF!
|
|
|
|
RE: Iskustvo sa Psihijatrijske klinike 26.4.2010 11:45:36
|
|
|
|
Rivana
|
Jao draga drzi se, nije lako znam....
|
|
|
|
RE: Iskustvo sa Psihijatrijske klinike 26.4.2010 11:47:06
|
|
|
|
eugenija
|
Čeka nas horor.............................
|
|
RE: Iskustvo sa Psihijatrijske klinike 26.4.2010 11:49:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj eugi kako bih volela da imam nešto pametno da kažem, da predložim...
|
|
|
|
RE: Iskustvo sa Psihijatrijske klinike 26.4.2010 11:50:14
|
|
|
|
minavb
|
Oni nisu normalni!!! Kako mogu bolesnu zenu da puste kuci sunce im njihovo??? Mora da postoji neki nacin da ih naterate da je zadrze.
|
|
RE: Iskustvo sa Psihijatrijske klinike 26.4.2010 11:53:29
|
|
|
|
eugenija
|
Ona je malo bolje, ali njeno stanje varira u danu jednom. Prošle sedmice je istrčala, opet pobegla i kaže da je videla mene kako letim, i pojurila zamnom... Ne znam ništa.... Čekam danas šta će deda da napravi, da li će da ih urazumi........
|
|
RE: Iskustvo sa Psihijatrijske klinike 26.4.2010 11:57:44
|
|
|
|
Anoniman
|
ja retko ostajem bez reci ali sada...
|
|
|
|
RE: Iskustvo sa Psihijatrijske klinike 26.4.2010 11:57:53
|
|
|
|
minavb
|
Ako bi je pustili kuci, ko bi je cuvao?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?