PoisonEve -> RE: Iskustvo sa Psihijatrijske klinike (28.5.2012 10:11:14)
|
Ovo je uzasno[sm=smiley19.gif] Sad cu vam ispricati sta se dogodilo jednoj mojoj rodjaci. Ziveli su u unutrasnjosti da bi se okonjene 15. god preselili u Bg. Njihova porodicna situacija uvek je bila nategnuta ja m,islim da je to ustvari bio uzrok njenih problema. U njenoj 17. god ona je silovana. Ja sam tad bila jako mala pa se ne secam bas svih detalja. Ali znam da su tuzili tog sto joj je to uradio, on je inace zlostavljao nekoliko devojaka, medjutim vazio je valjda za nekog kriminalca pa su ga na sudu oslobodili a uzorak sperme koja je bila njegova dokazano je da nije ali su nasli dve razlicite muske sperme[sm=zmeden.gif] A ona je inace bila devica. I posle toga sa njom vise nista nije bilo isto jer su se i teca i tetka ponosali odprilike kao da je ona to izmislila. Moj teca je bio uzasno strog covek i to je dosta doprinelo nekim problemima. Ona je tada usla u depresiju ali ja mislim da je ustari zudela za pravim razgovorom, prijateljem. Teca i tetka su je poslali na psihijatriju. Tamo je zavrsila 2. razred srednje skole. Zatvorena. Kad je izasla ona je pocela da eksperimentise sa raznim drogama i to se na kraju uvek zavrsavalo nekim scenama koje su se opet zavrsavale na psihijatriji. Nisam sigurna, ali mislim da ih je obisla sve. Kasnije kad sam ja bila malo starija (i ja sam se jedno vreme druzila sa depresijom nazalost pa sam razgovarala sa njom o tome) pitala sam je kako, zasto. Njoj su u Lazi prepisivale enormne kolicine lekova. Devojka o 20-ak godina da pije 11 vrsti lekova???? Takodje su je vezivali tamo cak iaoko nikad nije bila agresivna. Predostroznosti radi. Tako su joj kazali. Kad joj je moja tetka a njena mama bila u poseti ona je ridala suze i plakala da je izbavi odatle a tetka joj kaze: Ne,ne da se ja pitam zauvek bi ti bila zakljucana jedino si mi tu sigurna. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Kaze da je bila svedok kako tamo tuku zene, dovode ih u masnicama sa slomljenim rukama. Secam se da mi je pricala da su je jedanput nakljukali nekim lekovima pa se su joj se usta ukocila da nije mogla da ih zatvori satima i niko je nije fermalo pet posto. Hteli su da je salju i u Padinsku skelu ali nesto je iskrslo pa nisu. Davali su joj dijagonoze neke sulode kao sto su manicna depresija, bipolarni pporemecaj, sizoidno ponasanje, hronicna histerija....ma strasno. Medjutim ona je upoznala nekog decka u U Novom sadu kada je izasla naravno, zaljubila se,udala rodila dete. Proslo je 7 godina od tad. Nikada nije popila vise ni jedan jedini lek. Divna je suproga,posvecena majka. Zivi mirnim normalnim zivotom. Ja mislim da su se mnogi o nju jako ogresili jer da je imala sve te bolesti ona svakako ne bi mogla 7 godina bez lekova, zar ne? Meni mama i tata nisu bas davali da se nesto druzim sa njom, valjda su se plasili ali ja mislim da je ona uvek bila divna osoba kojoj je samo trebao prijatelj i zagrljaj jer je jako patila. Sada je sreca i drago mi je zbog nje iako se ne vidjamo.
|
|
|
|