|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Cefanorm (Vitex agnus)
22.12.2011 7:58:56   
Yag
Kad krenem ja u Bosnu nakupovat cu pa cu dole prodavat isplati seuser posted image

21.12.2012. end of the world but my world start again 21.12.2012. SANIN ;)))

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 51
22.12.2011 8:01:48   
daca77
Ponesi i meni...dacu ti dupli %user posted image . Stvarno ne znam zasto nema ovog leka...

(odgovor članu Yag)
Direktna veza do poruke: 52
22.12.2011 8:03:21   
Yag
i ja se cudim ako zelis ja mogu proveriti koliko bi kostalo da ti posaljem dole ako zelis verovatno ce biti preskupo ali ja ti mogu uciniti uslugu...

21.12.2012. end of the world but my world start again 21.12.2012. SANIN ;)))

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 53
22.12.2011 8:10:02   
daca77
Ako ti nije tesko proveri koliko bi kostalo slanje, pa cu videti...user posted image

(odgovor članu Yag)
Direktna veza do poruke: 54
22.12.2011 18:14:18   
TanyaAngel
-E propast Degu, vidi se da sam "iskusan" forumas user posted image  
-Ni ja nisam mogla da ga nadjem nigde, i zvala sam telefonom razne apoteke,  nigde nema, u apoteci "Igor" na Nbg-u su rekli da ce naruciti ovih dana, a meni je muz narucio u nekoj apoteci kod tc Piramida, platio je oko 850 din, ne znam da li bi ti slali postom...

< Poruku je uredio TanyaAngel -- 22.12.2011 18:18:35 >

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 55
10.1.2012 13:55:59   
daca77
Drage, imam pitanje> Da li se cefanorm moze uzimati istovremeno sa glukofazom ili ne?user posted image

(odgovor članu TanyaAngel)
Direktna veza do poruke: 56
10.1.2012 17:35:14   
TanyaAngel
Znam da Cefanorm ne treba kombinovati sa drugim lekovima koji uticu na regulaciju hormona, a glukofaz je lek za dijabetes... Najbolje da se posavetujes sa lekarom ili farmaceutom, da mi ne nagadjamo. Jos jedna stvar sto se tice glukofaza, citiracu  clanak od pre 5 dana:
user posted image -Sa tržišta u Srbiji povučene dve serije leka za dijabetičare "Glukofaz" proizvođača "Merk" d.o.o. Ministarstvo zdravlja povuklo je s tržišta dve serije leka za dijabetičare "Glukofaz" proizvođača "Merk" d.o.o., jer je prilikom proizvodnje došlo do greške. Lek je povučen s tržišta pred Novu godinu. U Agenciji za lekove i medicinska sredstva kažu da su predložili povlačenje leka jer kvalitet nekoliko serija nije odgovarao zahtevima odobrene specifikacije u brzini oslobađanja aktivne supstance.-

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 57
10.1.2012 18:05:12   
daca77
Isto razmisljamo, Tanya...i ja nisam za kombinacije...
A sto se tice povlacenja 2 serije glukofaza, procitala sam i ja u stampi, ali se nadam da je moja neka druga serijauser posted image

(odgovor članu TanyaAngel)
Direktna veza do poruke: 58
16.1.2012 10:09:49   
detlic
http://www.medicopharm.com/cefak_detaljnijie.html evo ova firma u Srbiji uvozi Cefanorm i druge preparate iz te serije. Istina je da Cefanorma nema u apotekama, ne znam zasto. Ranije ga je bilo u Liliju, tako su mi rekli,a li nema ni tamo odavno. Nisam zvala ovu firmu sa sajta. Cefanorm uravnotezuje hormone, a specijalno spusta prolaktin, zato je dobar. PMS Free ima mnogo manju koncentraciju aktivne supstance nego Cefanorm.

Sto se tice glucophaga, ja sam pred Novu godinu kupila u apoteci glucophage, ali kutija nije ovakva, tj. nije duguljasta, vise je skoro kvadratnog oblika i popreko pise Glukophage....sve je ostalo isto, nikad nisam videla ovo pakovanje u bocici, bice da su samo ta dva pakovanja povucena, a da je ovo skoro kvadratnog oblika u redu.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 59
21.3.2012 14:24:39   
Dream
Zdravo,

Ja sam nova na ovom forumu ali zato koristim makedonsku verziju RR. Zelela bi samo da kazem da sam ja prije 3 nedelje otprilke pocela piti Vitex Agnus Castus. Kupila sam u inostranstvo. Vitex se preporucuje kod PCOS i je broj jedan sto se tice tretiranja PCOS prirodnim putem. Regulise hormonski disbalans koji najstaje kod PCOS. Ono sto me iznenadilo je da se na nasim prostorima vrlo malo zna o Vitexu ali gde ja zivim (skandinaviji) je vrlo popularan na ovdasnjim forumima.
Videcu imace li rezultata ali sam primetila da mi je na neki nacin ubrzao metabolizam. Kosa mi raste ko luda! Imala sam ovulaciju 14 dana posle ciklusa ( sto je cudo za mene jer ja sam prije toga imala anovulatorne cikluse i imala ciklus svakih 45-50 dana). Videcu hoce li se ciklus dovesti na jedno "razumno" nivo pa pisacu.

Pozdrav svima.

(odgovor članu detlic)
Direktna veza do poruke: 60
21.3.2012 18:37:32   
degu
Dream dobrodošla :)
Ja nisam imala sreće sa nalaženjem Vitexa, pa sam se nešto i ohladila od toga. Super za ovulaciju user posted image javljaj i dalje kako se stvari odvijaju user posted image
Nadam se da će biti user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Dream)
Direktna veza do poruke: 61
23.3.2012 21:52:13   
Dream
Hvala Degu na dobrodoslici....

Slusaj ja sam malo cackala na internetu evo ti jedan link pa pokusaj mozda mozes da narucis vitex. Vidim da je dosta jeftin a ni isporuka nije skupa. Ali vidim da na listi zemlje gde isporucuju se ne nalazi Srbija. Ali, posto se nalazi, Makedonija, Albanija moguce je da ipak mozes naruciti. Mislim da napises jedan e-mail i pitas. Nije na odmet.
http://www.vitaminshoppe.com/search/controller?N=0&Ntk=SiteSearch&Ntt=vitex&Nty=1&D=vitex&Ntx=mode+matchallpartial&Dx=mode+matchall

Sad za sad pijem neki 3-4 nedelje. Kako sto sam rekla imala sam ovulacija 14 dana i osekam dobicu ciklus uskoro (bole me grudi i stomak)... videcemo ali sve u svemu imam dobar preosekaj. Pisacu kako se stvari odvijaju.

Sve u svemu ja ti jako preporucujem da narucis jer od onoga sto sam citala na netu vitex pravi cuda!u vezi sa user posted image

POzdrav,user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 62
23.3.2012 21:57:15   
Dream
Hej opet ja...

Evo ja sam bas otvorila account na tom sajtu i na listi je bilo moguce napisati adresu Yugoslavija i da se isporuka ostvari na tu adresu...tako da mislim isporuka je moguca!!! user posted image

Sa srecom i pisi dali si nabavila user posted image

POzdravuser posted image

(odgovor članu Dream)
Direktna veza do poruke: 63
10.5.2012 9:45:25   
nakins
Dream za koliko stizu otprilike, da li znas?

(odgovor članu Dream)
Direktna veza do poruke: 64
10.5.2012 9:55:32   
daca77
nakins, skoro svaka apoteka ima ovaj preparat-lek. Cena je oko 720 din.

(odgovor članu nakins)
Direktna veza do poruke: 65
10.5.2012 10:03:46   
nakins
Hvala ti Daco user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 66
28.5.2012 18:59:31   
bella80
Dream je user posted image !!!Znaci Vitex cini cudauser posted image user posted image

(odgovor članu nakins)
Direktna veza do poruke: 67
28.5.2012 20:21:46   
Dream

IZVORNA PORUKA: bella80

Dream je user posted image !!!Znaci Vitex cini cudauser posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu bella80)
Direktna veza do poruke: 68
3.6.2012 21:29:06   
daca77
Imam pitanje za sve koje su koristile vitex-da li vas je boleo stomak pre O. Meni je evo 13 dc poceo i osecam grozno muljanje u stomakuuser posted image

(odgovor članu Dream)
Direktna veza do poruke: 69
3.6.2012 22:13:54   
Bebana17
Daco, jesi ti kupila vitex u apoteci?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 70
3.6.2012 23:04:11   
Dream

IZVORNA PORUKA: daca77

Imam pitanje za sve koje su koristile vitex-da li vas je boleo stomak pre O. Meni je evo 13 dc poceo i osecam grozno muljanje u stomakuuser posted image

Da i mene je boleo. to je znak da se sprema ovulacija. Muckaj Daco sad je vremeuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 71
4.6.2012 7:28:33   
daca77
Bebana, kupila sam u apoteci Cefanorm.
Dream, hvala...ali, jutros se pojavilo krvarenje, stomak i dalje mulja...definitivno je dosla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Direktna veza do poruke: 72
4.6.2012 11:13:00   
Dream
Daco kako moze da izmas ciklus na 14 dana. Da ne uzimas neke hormonske tablete? Ako pijes vitex nemoj da mesas sa drugim lekovima.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 73
4.6.2012 11:15:54   
daca77
Dream, vise ni sama ne znam sta je ovo...ali, radila sam HSG pre 6 dana, pa je verovatno od toga...tako mi je i dr rekao...user posted image
Problem je sto treba muckati, sada a ono krvarim po malo...user posted image

(odgovor članu Dream)
Direktna veza do poruke: 74
29.7.2012 0:18:20   
deax
Zdravo devojke! Piše vam jedna zabrinuta mama,čija ćerka ima policistične jajnike i dosta neregularne cikluse.Zamoliću bilo koju od vas,koja zna gde mogu u Beogradu da kupim taj CEFANORM da mi napiše. Jako mi je važno! Hvala vam i samo napred...

(odgovor članu Yag)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTI
Fokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here