Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 7.8.2012 9:04:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovako moje dete
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 9.9.2012 0:13:24
|
|
|
|
Celeste
|
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 9.9.2012 15:30:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 13.9.2012 7:26:42
|
|
|
|
Lu
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 30.9.2012 23:45:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo gde neki svrstavaju trudnoću
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 30.9.2012 23:49:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Užas
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 30.9.2012 23:52:23
|
|
|
|
Jugoslavija
|
Milojka, izvini, ali ovo bas i nije slika za podizanje raspolozenje. Uzasna je. Mozda bi nasmejala nekoga ko je imao 40 abortusa pa mu trudnoca zaista dodje kao bolest, ali u svim ostalim slucajevima je za crnu hroniku, a ne za osmeh.
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 30.9.2012 23:58:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Ok, ako vam obara raspoloženje, obrišite je. Meni je bilo smešno jer nisam gledala sa tako mračne strane. Fotku je postavio muškarac, a za neke od njih su trudnjače "teške", zahtevne, emotivne, kmezave, oset_ljve, pa su nas stoga svrstali u "bolesti". Tako je i taj lik napisao u komentarima slike.
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 1.10.2012 0:05:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Ma ja iskreno nisam ni gledala u kojoj si temi postavila, samo sam odreagovala spontano. Verovatno sve mi čekalice tako reagujemo na ove prizore ..
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 1.10.2012 0:05:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni je smešno, mislim da je knjiga greškom tu dospela a trudnjače, činjenica je, jesu malo luckaste od hormona, barem sam ja bila Ne mislim da je neko zaista namerno stavio tu knjigu tu.
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 1.10.2012 0:10:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako ćemo da gledamo tako mračno, onda postavljača one gore slike gde petao davi koku možemo da nazovemo podsticačem nasilja u porodici (koje nije smešno, jelte ), ove babe što duvaju unukovu travu propagiraju narkomaniju javno, i to na TRUDNIČKOM FORUMU , a da ne govorim o crnjaku na prethodnim stranama gde je beba u kavezu, pa kavez visi sa terase. U odnosu na te crnjake, moja je slika smešna k'o CSI zum.
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 1.10.2012 0:12:05
|
|
|
|
dunja RR
|
U pravu si
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 2.10.2012 9:46:47
|
|
|
|
Verolina
|
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 2.10.2012 9:59:16
|
|
|
|
Verolina
|
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 2.10.2012 11:44:49
|
|
|
|
minna
|
Silver Testelone
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 2.10.2012 11:46:29
|
|
|
|
Verolina
|
Ja sam umrla od smeha
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 2.10.2012 11:48:24
|
|
|
|
minna
|
Ja sam na poslu, i ne mogu da prestanem da se smejem, svi me cudno gledaju Sad cu stalno tako da ga zovem
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 2.10.2012 12:09:31
|
|
|
|
viking
|
Svi naši predsednici...
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 2.10.2012 12:10:47
|
|
|
|
Verolina
|
Mason?
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 2.10.2012 16:43:36
|
|
|
|
MicinaMama
|
ja sam umrla od smeha,ovde se covek oraspolozi....ma i ovo za trudnocu ni ja ne vidim kao da je neko hteo da kaze da je trudnoca bolest nego eto i ja sam skontala je je trudnoca postala takva da mi samo kukamo a muskarcima rastu rogovi . Cekalice,nemojte biti takvog tuznog stava je i to lose utice na sve,budite mi sretne i sigurno ce i vama vasa bebica zakucati na vrata...Sto manje stresa-vise uspeha.
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 2.10.2012 21:00:03
|
|
|
|
milenatea
|
ovo je jako smesno
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 4.10.2012 0:11:13
|
|
|
|
Milica cica
|
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 9.10.2012 11:33:40
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 9.10.2012 11:34:25
|
|
|
|
lesica
|
Odlicna!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?