Anoniman -> RE: Izgubljena strast (7.7.2010 10:19:05)
|
IZVORNA PORUKA: Trinny joj, da znate da cu se nacekati... znam ja to znam, samo stalno nesto cekam! ne vredi, moram okrenuti novi list! i nadam se da je to u pitanju, da nije ipak nesto drugo... malo sam se zagubila u svim tim mislima i radnjama... nadam se da je samo to u pitanju, jer ako jeste to se da lako resiti! pa sve nesto trazim haljinicu po gradu kakvu sam zamislila, al mi se nesto ne da da je nadjem... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image] auuu, bre, sad kad ovako razgovaram sa vama, shvatam koliki sam debil! ja jbt, samo nesto kupujem i izmisljam iznanedjenja za mm... a ne shvatam da sam mu dopustila da se tako ulenji i ne razmislja da li meni nesto treba ili zelim! ma nek se gone u tri ...!!! ista prica... a ja stavila tacku na to. ajd zdravo, nema vise. mars. presek je bio kad sam mu kupila neku majicu a njegova reakcija kao da je to sasvim normalno i ni hvala ni lepo.. ma mars tamo. trinny, od njih nema nista..dok se oni pokrenu..planeta ce da nestane
|
|
|
|