Anoniman -> RE: Izgubljena strast (25.1.2012 12:28:21)
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR IZVORNA PORUKA: Anoniman Kako objasnjavate cinjenicu da se nikad nije vise govorilo o razgovoru, o bracnoj terapiji o tome kako poboljsati sexualni zivot, kako oziveti strast, a nikad nije bilo vise razvoda i raskida? Objašnjavam tako što su pre žene i muškarci trpeli i što treba i što ne treba, žene nisu znale šta je orgazam, a ni muškarci nisu znali šta je ženski orgazam, da ne nabrajam sad šta je tu sve bilo, a razvodili se nisu jer je to bilo sramota. To što su ostajali u braku ne znači da je brak bio dobar, a kamo li da su bili srećni i ispunjeni. Sad, ako razgovor ne upali, kud koji mili moji, niko neće da trpi ništa. ne valja ni jedno ni drugo, ali ako moram da biram, biram slobodu da odem kad mi više nije dobro i situacija ne može da se popravi. Kao da citam BlicZenu....dobro, ako je nekome sex najbitnija karika u lancu kad je brak u pitanju, onda i treba da se zabrine kad strasti uminu. Meni je licno brak - mirna luka, partnerstvo i oaza iz koje crpim energiu, a sex nam je samo bonus, ne i cilj zajednickog zivota. A u svojim postovima se pre svega obracam zenama koje se lose osecaju jer onih pomenutih 99% odaju laznu sliku o tome koliko je 1% zena trom, lenj i nezainteresovan i samim tim kriv za (tyrenutno)lose stanje u krevetu.
|
|
|
|