Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: online kupovina bebi opreme 31.12.2010 0:04:28
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: mejvis Sada vidim i Aksa je počela sa on line prodajom i koliko sam uporedjivala iste su cene kao i u njihovim prodavnicama.... Ja sam dva puta vec narucivala preko Akse i mogu reci da sam bas zadovoljna. Danas mi je bas stigao paket a narucila sam ga u sredu. Cene su super.Recimo Hipp kasicu sa lososom sam u Maxi-ju placala 262 a preko Akse je 222. Narucujem i pelene preko njih posto u celom gradu ne mogu da nadjem Pampersove gacice. Pored Akse najcesce narucujem stvari iz Just click-a.
|
|
RE: online kupovina bebi opreme 31.12.2010 0:05:56
|
|
|
|
IVA 11
|
E Dunja, hvala ti puno!!!
|
|
|
|
RE: online kupovina bebi opreme 31.12.2010 0:07:43
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 E Dunja, hvala ti puno!!!
|
|
|
|
RE: online kupovina bebi opreme 4.1.2011 11:26:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Da li znate kako se brise na sajty justclick ono sto si narucio? Ja sam narucila jednu stvarcicu i kaze da sam narucila dve. Ima kao neka opcija brisi, ali uopste to ne radi.
|
|
RE: online kupovina bebi opreme 4.1.2011 11:33:56
|
|
|
|
maja19
|
Sanjice ako nece izadji skroz iz sajta posle ne zapamti nista,,ja sam bas prosle nedelje narucivala nesto preko sajta www.bambino.rs mnogo su povoljni pa pogledaj i uporedi cene...
|
|
|
|
RE: online kupovina bebi opreme 4.1.2011 11:36:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
To sam Majo i uradila..i ista situacija.
|
|
RE: online kupovina bebi opreme 4.1.2011 11:44:34
|
|
|
|
maja19
|
Bas cudno na Aksi tako hoce...pregledaj onaj sajt mozda nadjes nesto....
|
|
|
|
RE: online kupovina bebi opreme 4.1.2011 13:07:30
|
|
|
|
Shishica
|
Meni se ne isplati da kupujem tako.. u prodavnicama ovde je sve mnooogo jeftinije! 72.din je juvitanina kasica, a ja je ovde kupim za 64.. Pampers isto u Milupinu jeftiniji.. I tako....
|
|
RE: online kupovina bebi opreme 4.1.2011 13:24:39
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Da li znate kako se brise na sajty justclick ono sto si narucio? Ja sam narucila jednu stvarcicu i kaze da sam narucila dve. Ima kao neka opcija brisi, ali uopste to ne radi. Kad stikliras obrisi,klikno dole na "primeni"
|
|
RE: online kupovina bebi opreme 4.1.2011 13:25:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Uspela sam malo pre. Hvala gagana u svakom slucaju.
|
|
RE: online kupovina bebi opreme 6.1.2011 14:04:20
|
|
|
|
strahinja11
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Meni se ne isplati da kupujem tako.. u prodavnicama ovde je sve mnooogo jeftinije! 72.din je juvitanina kasica, a ja je ovde kupim za 64.. Pampers isto u Milupinu jeftiniji.. I tako.... A koji je sajt u pitanju? Hvala unapred, sinisice...
|
|
|
|
RE: online kupovina bebi opreme 6.1.2011 15:14:07
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: strahinja11 IZVORNA PORUKA: Shishica Meni se ne isplati da kupujem tako.. u prodavnicama ovde je sve mnooogo jeftinije! 72.din je juvitanina kasica, a ja je ovde kupim za 64.. Pampers isto u Milupinu jeftiniji.. I tako.... A koji je sajt u pitanju? Hvala unapred, sinisice... mislim da Shishi nije mislila na sajt nego na radnje.
|
|
|
|
RE: online kupovina bebi opreme 28.1.2011 13:50:08
|
|
|
|
AndreaK
|
ja najcesce pazarim u AKSA online prodavnici, imam ustaljenu semu...posto je donji limit 2000 din, kad dodje vreme da kupim pelene koje su preko 1000 din, ja narucim preko njih, a pored toga uvek zatrebaju maramice, krema...kupka i sl... a za razliku koju ustedim pazareci kod njih nadjem jos po koju sitnicu do 2000 din, ako zafali...tako sam sinu uzela knjigu koju sad obozava i uci prve reci iz nje
|
|
|
|
RE: online kupovina bebi opreme 1.2.2011 12:26:38
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
ONLINE KUPOVINA JE KOD NAS KUCI JAKO ZASTUPLJENA...NAJVISE GARDEROBICA ZA MALU...A BEZ AKSE I JOS NEKIH NE MOZEMO... SUPRUG DELOVE ZA KOLA NA LIMUNDU... I TAKO...IMAM JEDAN SAJT ZA BEBI KUPOVINU MISLIM DA JE BEBINO .RS...IMAJU I SUPER POPUSTE...A YA KUPOVINU PREKO ,VALJDA 15OOO DINARA,POSTARINA SE NE NAPLACUJE...:)
|
|
RE: online kupovina bebi opreme 13.2.2011 11:17:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Nesto ne mogu na just click ..
|
|
|
|
RE: online kupovina bebi opreme 17.2.2011 20:56:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Kakva je procedura sa carinom kada nešto naručujete preko neta? Jel neko ima iskustva?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: online kupovina bebi opreme 19.2.2011 21:07:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Niko ne zna
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: online kupovina bebi opreme 19.2.2011 21:15:11
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Niko ne zna Ne znam detalje, ali mi je mm rekao da se ne isplati, komplikovano i skupo izađe... Pitaću ga za detalje
|
|
|
|
RE: online kupovina bebi opreme 19.2.2011 21:15:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala Jele
|
|
|
|
RE: online kupovina bebi opreme 24.2.2011 16:10:17
|
|
|
|
*Alexx*
|
Da li neko kupuje online deciju garderobu, ali iz inostranstva? Odakle kupujete?
|
|
RE: online kupovina bebi opreme 24.2.2011 16:18:42
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Niko ne zna MM stalno narucuje preko Amazon.com, nista komplikovano, porucis, platis karticom, stigne ti na kucu brzom postom, placas carinu. On je skoro porucio 20 knjiga i carina je bila oko 1500 din. I on kaze da se isplati
< Poruku je uredio marija32 -- 24.2.2011 16:19:41 >
|
|
RE: online kupovina bebi opreme 24.2.2011 16:19:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala, Marija
|
|
|
|
RE: online kupovina bebi opreme 26.3.2011 8:51:13
|
|
|
|
isidora88
|
mene zanima da li neko kupovao nesto na limundu? kako to ide? vidim da svi traze da im se uplati novac na racun,da li postoji mogucnost prevare? ja hocu da kupim spravu za vezbanje,videla sam da neki covek donosi iz nemacke nove sprave koje su troduplo jeftinije nego ovde pa bih preko njega uzela,ali ne znam proceduru
|
|
RE: online kupovina bebi opreme 26.3.2011 8:52:39
|
|
|
|
isidora88
|
zna li neko koliko kosta carina i postarina iz amerike za ljuljasku za bebe,kosta oko 100 dolara tamo,znaci koliko bi me kostalo sa svim dazbinama?
|
|
RE: online kupovina bebi opreme 1.4.2011 13:57:56
|
|
|
|
Snelle
|
Ovih dana tražim poklon našem drugaru za prvi rodjendan pa sam naišla na puno sajtova za online kupovinu: M-toys Eurom Denis Tako lako Kika Sve za kuću Planeta shop
< Poruku je uredio Snelle -- 1.4.2011 13:58:34 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Da li vam se svidjajabudicime Jakov?Da (
51%)
Ne (
49%)
Ukupan broj glasova: 158Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!