dunja RR -> RE: online kupovina (25.4.2020 19:50:32)
|
U Minoti, ja sam uzimala Savi kad je bio beba, jer su imali tada radnju pored moje zgrade a sada imaju samo online, i nešto mi deluje skupo kada god uđem, ali nisam skoro gledala priznajem. A Menda, jel šalje i dalje? Bila je akcija pre 20-ak dana, bili su baš dobri popusti na letnju kolekciju, meni je stigao jedan deo (ali to sam naručila dan pre početka akcije, par stvari), posle sam naručila još par stvarčica na akciji i to mi nije stiglo, zvali su me iz Mende sećam se, oko 8 ili 9 uveče, da mi pauziraju tu porudćbinu kada prorade kuriri, jer u tom trenutku nešto je bio zastoj sa slanjem, i nikako da ih nazovem da vidim da mi to pošalju, ako uopšte i može po tim sniženim cenama, ali rekli su mi da ostaje porudžbina kako je i bilo, samo je prošlo puno od tada, niko me nije zvao a ja ne stižem da se time bavim. Za sada imam svega od odeće za Milicu, bodiće letnje, haljinica par, majice letnje, iz Mende i iz Beba kids što sam uzela krajem februara na akciji, letnje. Za Savu isto imam sve, za njega uzmem sve ranije dok su akcije u George pa sam ga jesenas opremila za ovo leto.
|
|
|
|