|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija garderoba
26.9.2011 20:07:40   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Leki 77

Uglavnom svi hvale skafander za malu decu, a nama je to bilo totalno nepraktično. Teško je za svlačenje, pa se u kolima oznoji za 5min. Mi smo imali jaknicu, ispod džemper i pantalone na tregere (da nikako ne nazebu bubrezi:). Mada, I je imao 8-9 meseci kada je bila zima, a R ne planiram da kupujem novo, tako da će i on jaknicu. Skafander mi je ok tek za decu koja hodaju pa se valjaju po snegu. Eto, jedno izgleda, atipično iskustvo.

Ja sam imala skafander, jednom smo joj obukli kad smo isli u prodavnicu po cici zimi. Mukica je sva bila mokra jako brzo i dobila ekcem na obrazima. Dok smo mi ukapirali da ne treba da je oblacimo bas u to...

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 226
26.9.2011 21:11:30   
Verus
mina to se cesto desi, da su tako brojevi off u zavisnosti od toga ko pravi.  Npr. Carter pravi vece stvari (bar za americko trziste) i Heleni je sve njihovog uzrasta za 24meseca ogromno, a druge marke (osh kosh npr) nosi bez problema 24m majice....
IZVORNA PORUKA: minavb

Danas premestam neke stvari koje je Vanja prerastao, i pogledam zimsku jaknu iz H&M-a koja je inace za bebe od 9 meseci. Bila mu je jako velika i uglavnom je nosio skafander prosle  zime. Ucinilo mi se da mu je ok, obucem mu je i stvarno mu jakna taman. Uporedim je sa novom Chicco jesenjom jakom za bebe od 18 meseci, i jakne su iste velicine, identicne.  user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 227
26.9.2011 21:29:15   
minna
U Beogradu se otvorila radnja Du pareil au meme user posted image KLIK
Imaju bas slatke stvarcice, u centru je, a trebalo bi da se brzo otvori i veca radnja u Uscu

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 228
26.9.2011 21:31:00   
New Mom

IZVORNA PORUKA: minna

U Beogradu se otvorila radnja Du pareil au meme user posted image KLIK

U NS ima već mesec-dva i nalazi se u Dunavskoj.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 229
26.9.2011 21:31:41   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Didy

IZVORNA PORUKA: Ana RR

7 bodića za 1500 din?? Pa to je fenomenalno!!

Mogu te preporuciti za prijatelja ako hoces, pa da pogledas sta ima. Nalog je u tu svrhu i otvoren.

Može user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 230
26.9.2011 21:36:29   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Verus RR

mina to se cesto desi, da su tako brojevi off u zavisnosti od toga ko pravi.  Npr. Carter pravi vece stvari (bar za americko trziste) i Heleni je sve njihovog uzrasta za 24meseca ogromno, a druge marke (osh kosh npr) nosi bez problema 24m majice....
IZVORNA PORUKA: minavb

Danas premestam neke stvari koje je Vanja prerastao, i pogledam zimsku jaknu iz H&M-a koja je inace za bebe od 9 meseci. Bila mu je jako velika i uglavnom je nosio skafander prosle  zime. Ucinilo mi se da mu je ok, obucem mu je i stvarno mu jakna taman. Uporedim je sa novom Chicco jesenjom jakom za bebe od 18 meseci, i jakne su iste velicine, identicne.  user posted image

Ma i zavisi od modela. Ja sam tako jednom kupila jedno 4 bodica slatka, al njoj nije mogla glava da prodje. A druge stvari taj broj su bile sasvim ok. To je zato sto se ponesto pravi u Indiji, ponesto u Gvatemali, Kini, gde god vec a svi imaju razlicite prosecne visine i tezine beba...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 231
26.9.2011 21:39:45   
minna
I nama je sve razlicite velicine, bas zavisi u kojoj je radnji kupljeno. Npr iz ove radnje koju sam gore pomenula nosi bodice za 23meseca

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 232
26.9.2011 21:40:02   
JMPM

Mogu te preporuciti za prijatelja ako hoces, pa da pogledas sta ima. Nalog je u tu svrhu i otvoren.

Didy, zelim i ja da pogledam user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 233
26.9.2011 21:56:40   
gagana83
Meni je za tako malo bebu najprakticnije da je uvijes u cebence.
Mi smo imali 2 cebenceta koja su imala drikere sa strane i na donjem delu tako da bebu mozes lepo da umotas.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 234
29.9.2011 14:42:06   
mirjanica
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Evo, mi smo trenerkice i bodice kupili u Zari, nesto u Grckoj (gde smo prosli dosta jeftinije) a nesto u Bg.. Patikice smo dobili od nase drugarice Nevene user posted image a cipelice od malog brata od tetke! Imamo jos par duksica i trenerkica al nismo mogli sve da slikamo, treba nam zimska jaknica i spremni smo za novo godisnje doba user posted image

Niko kao Bane... 30.7.2011. - 9.05.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 235
29.9.2011 14:45:33   
Ana RR
Diiivnooo user posted image i nama se dopala ova trenerkica u Zari user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu mirjanica)
Direktna veza do poruke: 236
29.9.2011 14:51:10   
mirjanica
Obe nam je tetka donela iz Grcke! Ali videla sam da ih ima i kod nas, malo su skuplje. Svidela mi se i neka plisana jaknica-trenerkica sa kapuljacom, mozda odem da mu kupim da ima kad ide napolje!sigurno si je videla..

Niko kao Bane... 30.7.2011. - 9.05.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 237
29.9.2011 14:53:43   
madre
mirjanice, sve je preslatkouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu mirjanica)
Direktna veza do poruke: 238
2.10.2011 18:24:56   
pepeljuga
Malopre sam slagala garderobicu za jesen, mnogo mi je sve slatko, pa sam i slikala user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 239
9.10.2011 14:25:01   
tijana86
Nadam se da sam pogodila temu. Da li muskoj deci nositi hulakopke posle skidanja pampersa ili ne ???????/

Vukasin i Bogdan moj zivot , moja sreca , moj razlog da se ujutru probudim !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 240
9.10.2011 15:43:11   
madre
pepeljugo, sve ti je superiskauser posted image imamo istu tigrastu pidzamicuuser posted image
tijana, ne znam zasto ne biuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 241
9.10.2011 16:05:40   
bebać
Ja sinoć našla Sergeju divne štramlice,mekane, imaju slikicu nekakvu na guzi..otvorila se neka nova radnja, štramplice su 1,5 eura, ja uzela dvoje...ako ništa mogu u vrtiću da stoje za presvlakuuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 242
10.10.2011 11:25:28   
maslackic
Hocu i jaaaa! sta treba da uradim? user posted image

Može user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 243
15.10.2011 19:09:51   
Anoniman
Mi smo danas išli da se opremimo za zimu:

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu maslackic)
  Direktna veza do poruke: 244
15.10.2011 20:40:47   
Anck Su Nmaun
Mi smo danas pola grada obisli u potrazi za Zimskom jaknom...a svuda jos jesenje stvarcice ! A ne pada mi na pamet da uzmima kad jesen nismo ni imali!
Jedva smo nasli u No-No prelepu belu jaknicu i sad je ko malena pahuljica user posted image user posted image user posted image preslatka je!

A da nadjem plisanu debelu pidzamu za moje cure, i veliku i malu, skoro nemoguca misija! user posted image user posted image user posted image user posted image
Ako neko zna fine butike po NS  neka da predlog, jer svakii put kad im nesto zatreba zujimo ko muve bez glave po radnjama  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 245
15.10.2011 21:00:24   
Ana RR
Gae, divne su stvarčice user posted image

Anck, je l' ima u NS Osh Kosh i Carter's? Danas sam kod njih videla plišane pidžame. A ima i u Zari.

Mi smo danas išli da kupimo jaknu za Mareta i opet je nismo kupili. Ima jako lepih u Zari, nisam mogla da se odlučim. Umesto toga smo mu kupili dva donja dela trenerke u sivoj boji, debela končana duks-jaknica sa dva lica ( KLIK ) i dvoje hulahopkice.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 246
15.10.2011 22:38:16   
pepeljuga
I ja sam danas bila u Zari, nijedna jakna mi se ne svidja. Obidjoh sve i svasta i ne svidja mi se ama bas n-ista user posted image

Anck, Carter's plisane pidzamice za devojcice su preslatke (a i za decake user posted image )

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 247
15.10.2011 22:41:50   
Ana RR
user posted image Pepeljuga, ti si još gora od mene user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 248
15.10.2011 22:43:24   
bulka
Ana RR bas si lepu jaknicu/duks izabrala!
gae_gr ovo je sve divno, boje, modeli, a cizmice su me osvojile, prelepe!!!

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 249
15.10.2011 22:44:08   
pepeljuga

user posted image Pepeljuga, ti si još gora od mene user posted image

user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Koksaki virus hara vrtićima širom Srbije
Američki koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...

Anketa

Vakcina
mikic

Da li se plasite da ce vasa deca imati nezeljene reakcije na MMr vakcinu?

DA (49%)

NE (51%)

Ukupan broj glasova: 55

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here