Miic92 -> RE: Dioptrijske naočari (26.11.2021 22:21:59)
|
Svakako cu napisati o cemu se radi...Ovako..od Marta meseca ne vidim dobro,nosila sam naocare u plusu 1.5 sa 1 isto plus cilindrima na oba oka. Nosila sam ih stalno i super mi jr bilo i na daljinu i blziinu medjutim. Pocela je da mi se muti daljina,pa kao nrmam ostrinu i sve gore i gore. Sin mi polomi naocare,odem odradim ponovo,ne vidim sa njima. E onda je poceo haos po lekarima. Od Marta do sada nisam nista resila,nema oftamologa gde nisam bila. Isla sam cak i neurolozima,magmeti,vep-ovi,ma ne postoji sta nisam radila,sve okej. Dioptrija na sire zenice je dosta veca...isla sam cak i do professionala ne bi li eto laserom resila,ne moze. Kazu da jr nrmogucr jer mi dioptrija na sire zenicr j na uske nijr idta,ni priblizna. Ne postoji dioptrija koju nisam probala,od samo cilindara( tama mi je daljina najcistija) do plus 2. Ocajna sam...ne znam sta da radim,nije kao malo.me vifim,ne...ja nemam ostrinu,imam sina od god dana verujte fa cisto ga nisam videla od Marta,toliko se mucim i patim da vise ne znam sta cu. Zivim u Nisu,ovde nema gdr nisam bila,isla sam i u BG i po preporukama i sl...iskreno ne znam sta bi moglo biti. Inace svi nalazi od stitne preko secera i svega sto moze uticati je ok. Molim vas za savet,o c a j n a s a m! Pozdrav za sve :*
|
|
|
|