Rosita
|
Maslacak, odlicno si objasnila, hvala Samo je meni prvi broj plus, a cilindar minus. Da, problem je sto je to zmirkanje i naprezanje nesvesno. Ali ja nekad uspem da osvestim kolicinu napora oka i tacno vidim da je napregnuto, ucinim nekakv svesni napor da se opusti, pa tako vidim razliku, inace u redovnom stanju to ostaje neprimeceno, naravno, automatizam je u pitanju, sta bi bilo kad bismo bili svesni svih tih telesnih procesa . E sad, sa naocarima, neobicno mi je, ali vidim da nema tog napora, kad pokusam da ga se lisim, vidim da ga nema . Nije lako opisati, ali mogu da voljno opazam te promene. Jao, i ja lose procenjujem rastojanje! Isto sam mislila da sam nekad smotana! Desilo se i da udarim u nesto Samo mi reci, u svetlu ove ispravke koju sam ti rekla, prvi predznak je plus, a cilindar minus, da li to moze logicki da proizadje iz price da je moja prva dijagnoza bila miopia simplex, i obicni minus sam nosila? To se desilo nakon jednog ispita ciji se broj strana meri u hiljadama, 2007. godine. Ili je tad bila greska, ili sad (a deluje mi da ova dr dobro radi, doduse nije bilo sirenja zenica, samo kompjuter i klasicno gledanje slova), ili nije ni tad ni sad vec je ovaj sled stvari moguc? Jos mi samo ta nedoumica preostaje nakon tvog divnog objasnjenja
< Poruku je uredio Rosita -- 1.2.2015 12:13:43 >