choopa choops -> RE: Pihtije idu sa godinama (19.1.2016 2:15:17)
|
Možda ako bi mi neko dao milion dolara, onda bi ih probal. Fuj na kvadrat. Isto vazi za tripice i sva ta sala i iznutrice. Kao mala nisam jela hobotnice, muslje, brodet i narandzastu supu (goveđu [sm=smiley36.gif]) a danas jedem. I dan danas ne volim ČESAN, velikim slovima, jer taj smrdež ne bi jela za spas, zatim brokoli, karfiol, jagnjetinu,ćuretinu, zablje meso ne bih probala, rakove i td Moja svekrva kaze da sam probirljiva. i jesam sigurno. Ja volim tradicionalna jela spremljena na najobicniji nacin, bez nekih ekstra zacina i dodataka. Kad vidim da mi ubace neke travke, prelive ns tanjir kad serviraju dođe mi da se ubijem. A postoji jedna stvar koju sam jela kao mala, a sad kad pomislim sta je zeludac mi se prevrne, a to su "bumbari". To je ocisceno debelo crijevo od svinje, pa punjeno sa kukuruznim brasnom i jos necim, onda se to suši kao kobasice i kuva se uz recimi raštan. E to sam ja jela kao mala, a sad fuuuuj.
|
|
|
|