Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 28.9.2013 18:50:54
|
|
|
|
big mum
|
Definitivno NE!!!
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 28.9.2013 20:24:01
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Pihtijeeee! Mljac! Ja sam počela da ih jedem u trudnoći i sada ne znam koliko mi je dosta. Takodje. A pre toga nisam mogla ni da ih smislim,da ne kazem da su mi se gadile... Zato ih sada trsim.
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 28.9.2013 22:47:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Kod mene isto da, ali nemam nešto prilike da ih jedem, a sama ih ne pravim.
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 29.9.2013 15:05:23
|
|
|
|
leamalamut
|
Hehehe , ja ih obozavam od prvog momenta kada sam ih porbala a to je bio davnooo , bila mala :) jos u kombinaciji sa tvrdim kravljim a moze i kozijim sirom mmmmm.....sad bih ih smazala :p
Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može
|
|
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2013 11:52:36
|
|
|
|
Jole84
|
Nego žene s čim pravite pihtije? Ja uglavnom sa butkicom i telećim repovima,jako su mesnate,ne volim kad ima one hrskavice itd. Čula sam da je lepo da se ubaci i belo meso pileće.
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2013 16:03:45
|
|
|
|
degu
|
Kod mene idu sa trudnoćom sve mi se jedu neki stari, domaći proizvodi, probala sam i pihtije juče i svidele mi se. Ima da rodim pravog malog Vojvođanina
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2013 16:13:32
|
|
|
|
World
|
Jao kakva tema..
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2013 17:13:17
|
|
|
|
Olga75
|
Jole , da se samocitiram IZVORNA PORUKA: Olga RR Popadijo , kad jos malo ostaris onda ce ti se vise svidjati one sa nogama i kozom nego sa mesom Mina , da ti dam recepat : pripremis to sto ces staviti u pihtije , stavis ga u vodu , dodas puuuno belog luka i dobru kasiku soli i polako ga kuvas , samo da se mice , nikako da kljuca i kuvaaaaas jedno 3 - 4 -5 sati , skidas svu penu i masnocu sto se skuplja od gore , kad je gotovo procedis , ocistis meso od kostiju , iseckas ga , namestis u pleh i zalijes ga supicom u kojoj se kuvalo . Ostavis da se upihtija i volaaaa prijatno i volim i prijaju mi i dalje a daaa , stavljam papke , usi , rep , obrazinu i ubacim jednu krmenadlu u nadi da cu primamiti i zver da ih jede al jok mala je jos
< Poruku je uredio Olga RR -- 27.12.2013 17:14:59 >
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2013 22:41:18
|
|
|
|
jole82
|
Ja onda još nesam ostarila i dalje ne mogu očima da ih vidim
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2013 22:47:19
|
|
|
|
Cvrčko
|
Evo 34. rođendan na vratima i još se ne mirišemo
|
|
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 28.12.2013 0:36:02
|
|
|
|
Jeca.V
|
Nema tih godina....... ,a nije da nisam probala.Jednostavno ne ide!
|
|
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 30.12.2013 23:15:16
|
|
|
|
Jole84
|
Moje pihtije su gotove,ali pošto nije hladno,nisu baš stegnute,mada su jaaaako ukusne Olga,Dunjči ajde čekam vas,ponesite kašike!
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 26.11.2014 1:05:38
|
|
|
|
mati
|
Da aktiviram malo temu... Ljubitelj sam pihtija od prve trudnoce. Pre neki dan se pocastili pihtijama iz mesare... Nisu bas nesto, ali kad ne pravis sam i ove su dobre.
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 26.11.2014 7:47:05
|
|
|
|
branki*
|
ja nisam nikad sama pravila,ali planiram bogme oko nove godine ili boyica da se upustim u to
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 26.11.2014 7:58:17
|
|
|
|
Lu
|
Ja bi to mogla jesti Čitam recept od Olge, mi tako pravimo krvavice ili švarglu, s tim da ne stavljamo krv, nego baš ovako kuhano meso, bijeli luk, sol, biber onda ide u plastična crijeva, znači bez vode u kojoj se kuhalo. Inače, ja sam s godina počela da volim ljuto.
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 26.11.2014 8:55:57
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo meni skoro 37, a i dalje pihtije ne mogu očima da vidim, a mm ih obožava pa ih sam sebi pravi jer ja ne mogu ni da ih pravim
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 26.11.2014 8:56:58
|
|
|
|
Modessty
|
jao i ja ne volim pihtije nikako!
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2014 14:30:50
|
|
|
|
Olga75
|
evo kod mene se danas kuvaju pihtije , samo od papaka ovaj put
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2014 14:44:06
|
|
|
|
branki*
|
olga,stizem
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2014 14:58:33
|
|
|
|
Olga75
|
sutra te cekam draga , pihtije , kiseli kupus , pleteni Bozicni kolac ( ja pravila puuuno ) i za mene ranisan a za tebe rupurut pa nek ide zivot
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2014 15:01:43
|
|
|
|
branki*
|
da znas!
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2014 15:15:04
|
|
|
|
Gangan
|
meni su one posle 30-te prosto savrsene, kao i beli lukac i slaninica
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2014 15:18:12
|
|
|
|
Maraj
|
Ijao pocela je ova " pojacana " hrana.
|
|
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2014 15:20:41
|
|
|
|
mama krava
|
Ja pihtije jedem od rodjenja! I stalno sam se cudila kako neko ne voli da ih jede! Jos kad ih mama nama (deci), napravi samo sa mesommm...mljac! Ali volim i sa usima, papcima! Ja sve jedem od malena, pa sam i mom detetu davala prvom prilikom i ona ih je znaci, jela prvi put sa 20 meseci . A sto volim papke u saftu, kavurmu i pohovane skembiceeee, jojjj, sa kiselim kupusom!
|
|
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2014 15:24:45
|
|
|
|
Mala Elena
|
Meni se tek sada javlja zelja za belim lukom ali ne pihtijama i papcima
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Najlepše ime je...Boka8Najlepše ime za dečaka je...Filip (
37%)
Kosta (
18%)
Teodor (
10%)
Vasilije (
15%)
Viktor (
21%)
Ukupan broj glasova: 136Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!