Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 28.9.2013 18:50:54
|
|
|
|
big mum
|
Definitivno NE!!!
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 28.9.2013 20:24:01
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Pihtijeeee! Mljac! Ja sam počela da ih jedem u trudnoći i sada ne znam koliko mi je dosta. Takodje. A pre toga nisam mogla ni da ih smislim,da ne kazem da su mi se gadile... Zato ih sada trsim.
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 28.9.2013 22:47:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Kod mene isto da, ali nemam nešto prilike da ih jedem, a sama ih ne pravim.
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 29.9.2013 15:05:23
|
|
|
|
leamalamut
|
Hehehe , ja ih obozavam od prvog momenta kada sam ih porbala a to je bio davnooo , bila mala :) jos u kombinaciji sa tvrdim kravljim a moze i kozijim sirom mmmmm.....sad bih ih smazala :p
Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može
|
|
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2013 11:52:36
|
|
|
|
Jole84
|
Nego žene s čim pravite pihtije? Ja uglavnom sa butkicom i telećim repovima,jako su mesnate,ne volim kad ima one hrskavice itd. Čula sam da je lepo da se ubaci i belo meso pileće.
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2013 16:03:45
|
|
|
|
degu
|
Kod mene idu sa trudnoćom sve mi se jedu neki stari, domaći proizvodi, probala sam i pihtije juče i svidele mi se. Ima da rodim pravog malog Vojvođanina
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2013 16:13:32
|
|
|
|
World
|
Jao kakva tema..
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2013 17:13:17
|
|
|
|
Olga75
|
Jole , da se samocitiram IZVORNA PORUKA: Olga RR Popadijo , kad jos malo ostaris onda ce ti se vise svidjati one sa nogama i kozom nego sa mesom Mina , da ti dam recepat : pripremis to sto ces staviti u pihtije , stavis ga u vodu , dodas puuuno belog luka i dobru kasiku soli i polako ga kuvas , samo da se mice , nikako da kljuca i kuvaaaaas jedno 3 - 4 -5 sati , skidas svu penu i masnocu sto se skuplja od gore , kad je gotovo procedis , ocistis meso od kostiju , iseckas ga , namestis u pleh i zalijes ga supicom u kojoj se kuvalo . Ostavis da se upihtija i volaaaa prijatno i volim i prijaju mi i dalje a daaa , stavljam papke , usi , rep , obrazinu i ubacim jednu krmenadlu u nadi da cu primamiti i zver da ih jede al jok mala je jos
< Poruku je uredio Olga RR -- 27.12.2013 17:14:59 >
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2013 22:41:18
|
|
|
|
jole82
|
Ja onda još nesam ostarila i dalje ne mogu očima da ih vidim
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2013 22:47:19
|
|
|
|
Cvrčko
|
Evo 34. rođendan na vratima i još se ne mirišemo
|
|
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 28.12.2013 0:36:02
|
|
|
|
Jeca.V
|
Nema tih godina....... ,a nije da nisam probala.Jednostavno ne ide!
|
|
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 30.12.2013 23:15:16
|
|
|
|
Jole84
|
Moje pihtije su gotove,ali pošto nije hladno,nisu baš stegnute,mada su jaaaako ukusne Olga,Dunjči ajde čekam vas,ponesite kašike!
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 26.11.2014 1:05:38
|
|
|
|
mati
|
Da aktiviram malo temu... Ljubitelj sam pihtija od prve trudnoce. Pre neki dan se pocastili pihtijama iz mesare... Nisu bas nesto, ali kad ne pravis sam i ove su dobre.
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 26.11.2014 7:47:05
|
|
|
|
branki*
|
ja nisam nikad sama pravila,ali planiram bogme oko nove godine ili boyica da se upustim u to
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 26.11.2014 7:58:17
|
|
|
|
Lu
|
Ja bi to mogla jesti Čitam recept od Olge, mi tako pravimo krvavice ili švarglu, s tim da ne stavljamo krv, nego baš ovako kuhano meso, bijeli luk, sol, biber onda ide u plastična crijeva, znači bez vode u kojoj se kuhalo. Inače, ja sam s godina počela da volim ljuto.
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 26.11.2014 8:55:57
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo meni skoro 37, a i dalje pihtije ne mogu očima da vidim, a mm ih obožava pa ih sam sebi pravi jer ja ne mogu ni da ih pravim
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 26.11.2014 8:56:58
|
|
|
|
Modessty
|
jao i ja ne volim pihtije nikako!
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2014 14:30:50
|
|
|
|
Olga75
|
evo kod mene se danas kuvaju pihtije , samo od papaka ovaj put
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2014 14:44:06
|
|
|
|
branki*
|
olga,stizem
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2014 14:58:33
|
|
|
|
Olga75
|
sutra te cekam draga , pihtije , kiseli kupus , pleteni Bozicni kolac ( ja pravila puuuno ) i za mene ranisan a za tebe rupurut pa nek ide zivot
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2014 15:01:43
|
|
|
|
branki*
|
da znas!
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2014 15:15:04
|
|
|
|
Gangan
|
meni su one posle 30-te prosto savrsene, kao i beli lukac i slaninica
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2014 15:18:12
|
|
|
|
Maraj
|
Ijao pocela je ova " pojacana " hrana.
|
|
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2014 15:20:41
|
|
|
|
mama krava
|
Ja pihtije jedem od rodjenja! I stalno sam se cudila kako neko ne voli da ih jede! Jos kad ih mama nama (deci), napravi samo sa mesommm...mljac! Ali volim i sa usima, papcima! Ja sve jedem od malena, pa sam i mom detetu davala prvom prilikom i ona ih je znaci, jela prvi put sa 20 meseci . A sto volim papke u saftu, kavurmu i pohovane skembiceeee, jojjj, sa kiselim kupusom!
|
|
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 27.12.2014 15:24:45
|
|
|
|
Mala Elena
|
Meni se tek sada javlja zelja za belim lukom ali ne pihtijama i papcima
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Баби.
пеперутка16
За доњи део ваше бебе, да ли користите само крему или само пудер или обоје у исто време?