Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 4.2.2011 20:27:28
|
|
|
|
aleksandrova
|
izvini...
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 4.2.2011 20:31:43
|
|
|
|
jekiki
|
Izvinjenje usvojeno,ja samo mislim da nisam jela pihtije ljute inace ga jedem u nenormalnim kolicinama samo jos vatru da pocnem da izbacujem
|
|
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 4.2.2011 20:59:52
|
|
|
|
Brana
|
Ja ih necu jesti ni sa 80g.ako dozivim to je sigurno,jednom sam ih probala na slavi ujna ih praavila i kaze ajde Brankice probaj i ja nisam tada znala sta je to i ja uzela lep zalogaj kada on krete da mi se trese u grlu i ja nit da progutam nit da povratim i ja sta cu progutam i ona pita kakve su a ja je pogledam sa ocima punih suza i rekoh jedva MMMM....Odlicne!
< Poruku je uredio Brana -- 4.2.2011 21:00:11 >
|
|
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 4.2.2011 21:03:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovo je grupa za mene pihtijice moje mile
|
|
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 5.2.2011 0:23:42
|
|
|
|
mati
|
Pihtije nisam mogla ni da pomirisem... Sve do trudnoce... Ali samo one domace, na slavama, pune mesa .
|
|
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 10.2.2011 18:14:05
|
|
|
|
Olga75
|
joj , bile su mi odvratne , ono se drmusa , unutra noga od svinje , uvo , glava bljaaaak ali sad ih jedem i bas mi prijaju . Stvarno idu s' godinama e , da , kod nas se pihtije zovu paca ( c kao cipka )
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 10.2.2011 18:54:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
pihtije ni za milion godina... prosto zato sto su mi toliko ruzne da ih nikad necu ni probati btw, moji se uredno razvaljuju od pihtija i nutkaju me, ali neka hvala, pa mene i paradajz tera na povracanje
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 10.2.2011 19:00:13
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Volem, volem pihtije... još sa puno belog luka
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 10.2.2011 19:59:43
|
|
|
|
Verus
|
I ja obozavam pihtije!
|
|
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 10.2.2011 20:09:29
|
|
|
|
pepino
|
Mislim da ih nikada nisam jela,ne znam kakve su
|
|
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 10.2.2011 20:11:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR I ja obozavam pihtije! pihtije pihtije pihtije
|
|
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 10.2.2011 20:24:37
|
|
|
|
minavb
|
Joooj pihtije! Fde to da nabavim?
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 10.2.2011 20:26:23
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: popadija Mara IZVORNA PORUKA: Verus RR I ja obozavam pihtije! pihtije pihtije pihtije uua,uua za pihtije
|
|
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 10.2.2011 20:32:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Joooj pihtije! Fde to da nabavim? Imas po mesarama pa pogledaj tamo
|
|
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 10.2.2011 20:33:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Brano da se smiris
|
|
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 10.2.2011 20:34:51
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: popadija Mara Brano da se smiris
|
|
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 10.2.2011 20:35:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Mina, doturićemo ti nekako
|
|
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 10.2.2011 20:37:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Pihtije - NIKAD!!!!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 10.2.2011 20:38:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Pihtije - NIKAD!!!! Potpisujem. Mogu da napravim, al da jedem,nema šanse.
|
|
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 10.2.2011 20:39:06
|
|
|
|
mirks
|
mislila sam da sam ja svastojed (kao i svinja ) do pre godinu dana....a onda je moja svekrva spremila bamije.....turila ih usta i zvakala a kad sam htela da ih progutam mislim da bih lakse progutala puzeve golace nego to...nije htelo da prodje kroz grlo ....nikako.... ........a piktije OBOZAVAM!
|
|
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 10.2.2011 20:39:34
|
|
|
|
Anoniman
|
a beli lukac
|
|
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 10.2.2011 20:39:53
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Mina, doturićemo ti nekako Znas da pravis? Sibni recepat obavezno, volela bih sama jednom da napravim , mada nikad nece biti kao nanine-mesnate, slane taman koliko treba, beli luk se jedva oseca i ni mrvicu masti nisu imale. Joj!!!
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 10.2.2011 20:41:06
|
|
|
|
Olga75
|
joj ja ne mogu da ih pravim , kad vidim sastojke u celo fuj ali kad se skuvaju njam . Mada nije ih tesko napraviti , samo trebaju polako i dugo da se kuvaju sa puuuno belog luka . Mirks, bamije su neko povrce je li tako ?
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 10.2.2011 20:42:13
|
|
|
|
minavb
|
Bamija je leguminoza.
|
|
RE: Pihtije idu sa godinama 10.2.2011 20:42:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ih ne pravim od tih sastojaka koji su gadni nego lepo kupim svinjsku butkicu samo mesko i da vidis te lepote
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Koje je lepse?dana8Koje je lepse? Jako se dvoumim pa trazim pomoc :)Vuk (
41%)
Damjan (
25%)
Luka (
34%)
Ukupan broj glasova: 131Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!