Zemunka85
|
Joooj al me "ubodoste" u temu . Moja L ide u Baletino. Malo je reci da sam prezadovoljna. Jako profesionalno i ozbiljno rade sa njima. Kada kazem ozbiljno - ne tripujem ja nikakvu balerinu od L, niti imam tih ambicija, niti me to zanima, ali tamo se zna red, nema na casu nema price, kada neko prica - upadanja, ledja su prava sve vreme .. i dosta su strogi. Deca njih vole, stalno im nesto crtaju, donose ... one su sa njima divne, ali autoritet i te kako postoji. Mene rad odusevljava - uce se lepom ponasanju, lepom drzanju, vezbice koje su na pocetku casa su strava - istezanje, gipkost .. posle toga su lepe koreografije uz decije pesmice .. na priredbama to sve izgleda nestvarno profi i prosle god kada su imali zavrsnu priredbu, bile su najmladja grupa, sve same rade, od izlaska, pozicioniranja, koreografije .. bez greske! Dakle, bas se radi sa njima! Uniformisane su, svaka grupa ima drugaciju uniformu i meni se sve to jako dopada. OPet ponavljam, ne da bi L bila balerina (pri tom msm da nije talenat uopste ) vec zbog tog osecaja da ima obavezu, i svega lepog sto tamo uce. No poslednja dva casa nije htela da ide nzm sto. Insistira da se ispise . One jesu malo stroze, trude se da ih nauce, ali L ide tao vec god dana i nikada nije imala ovu zelju . Poslednja dva cassa su joj suzile oci na casu, sto nikada nije, a evo u Ponedeljak i juce, nije htela da ide. Naravno da je ne teram, pricam sa njom, pa cemo videti sta dalje .. nadam se da je prolazna faza i da ce se opet vratiti, jer je zaista prelepo .. meni . Emice, svakako da nije kasno, to u tom uzrastu i dalje nema veze sa baletom-baletom. To su neke druge stvari u pitanju, bas ovo gore o cemu pisem ... Kod nas su po grupama odvojeni. Od 3-4, 4-5 itd ...
< Poruku je uredio Zemunka85 -- 7.4.2017 10:46:04 >
|