Ja jesam, savetovali su nas u skolici za trudnice. Kad god se setim, nisam bila nesto revnosna, bilo je dana da zaboravim, radila sam ih u trecem trimestru.
Hvala torbi, i moja dr. doduše endokrinolog mi je savetovala da ih radim u trudnoći, ali još pre nego sam zatudnela, i pojma nemam kada početi. Znači od trećeg trimestra ..
Ja ih radim svaki dan. Imam aap kegelove vjezbe i kad sam u autobusu pustim sebi na aap i radim sve do posla. A navece stavim zade jaje i nosim sat vremena.
soni -> RE: Kegelove vežbe (11.6.2015 9:30:38)
Ja svaki dan krecem a nikad da krenem..meni to nesto tesko..oslabila mi je besika u trudnoci i trebalq bih...
Žene, imaju li efekta ove vežbe? Ja recimo kada skačem ne mogu da zadržim mokraću i to mi bas ide na živce. Posle prvog porodjaja i nekako, posle drugog nikako. Ne mogu normalno vežbe da radim, čim krenem da skačem odmah trčim u Wc.
Anck Su Nmaun -> RE: Kegelove vežbe (11.5.2016 14:58:32)
Porodila si se pre par meseci, polako i meni je trebalo neko vreme da se "ne upiskim" [sm=jezicek.gif] Vezbaj ....vezbaj kazu da pomaze [sm=smiley1.gif]
Maraj -> RE: Kegelove vežbe (11.5.2016 16:33:23)
Sanjalice i meni se desi kada kinem da malo nakvasim veš [sm=zmeden.gif] pitala sam dr , ona mi rece da radim kegelove vezbe. Nisam bas azurna u tome
amelia -> RE: Kegelove vežbe (11.5.2016 16:58:00)
Ja ih cesto radim onako kad nemam sta da radim hehe. Eto mozda zbog toga cuvam odlicno mokracu nema da propusti ventil nema sanse [sm=smiley36.gif]
Anck Su Nmaun -> RE: Kegelove vežbe (23.10.2016 18:02:59)
Vezbam uvek kad procitam ovu temu [sm=jezicek.gif] ili procitam negde.
Imaju Sanjalice. Imala sam i ja taj problem posle porodjaja, i radila sam vezbe kad god sam se setila. Sad sam ok, mada njih mozemo uvek raditi msm i treba uvek da se rade.