Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 12.11.2020 12:31:51
|
|
|
|
Milena18
|
Ana, kako je sladak
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 12.11.2020 12:36:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Blenta slatka Inače, već je naučio gde treba da piški i kaki, malo češće moramo da ga izvodimo jer često piški ali neverovatno mi je da je naučio za 3 dana. Baš je pametnica.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 12.11.2020 15:22:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Naravno da je naucio. Pametniji su od nekih ljudi 🤣
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 12.11.2020 17:51:39
|
|
|
|
mikica88
|
Ana, pravi je pametnjakovic.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 13.11.2020 10:34:17
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Haha, Ivana 😂 Ana, sta radi kuca? Je l' sklanjate papuce? 🤣
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 13.11.2020 11:28:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Haha da, voli papuče Ovako je sinoć spavao, ne znaš gde je dupe a gde glava
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 13.11.2020 11:37:39
|
|
|
|
lesli
|
Jao kakva krznena pufnica 😍Presladak je 😊
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 1.12.2020 9:06:45
|
|
|
|
jess021
|
Ko ima iskustva sa mackama? L se predomislila ipak hoce macku, a ne psa
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 1.12.2020 9:16:30
|
|
|
|
nata11
|
Emica 😀 Ona ima prelepu cupavu ♥️ Mi imali do 2017, kada se preselili nije hteo sa nama. Vracala se 3x sama u staru kucu kod svekrve i tamo je i ostao. I moja I voli mace ali ja nisam ljubitelj pa sve dok ne zna da trazi cutimo.
< Poruku je uredio nata11 -- 1.12.2020 9:23:15 >
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 1.12.2020 9:23:41
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ko ima iskustva sa mackama? L se predomislila ipak hoce macku, a ne psa Šta te zanima? Moja ima još malo pa 9 godina :) Ja bih uvek pre mačku nego psa, mnogo manje obaveza
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 1.12.2020 9:26:14
|
|
|
|
jess021
|
Mili, sve me zanima😊 Zato smo svi odusevljen, sto se predomislila
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 1.12.2020 9:47:31
|
|
|
|
emicaa
|
Jess imam ja Emu,9 i po godina 🙂 pitaj sta te zanima 😄
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 1.12.2020 11:32:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Moji mama i tata imaju macu, napunila 18 godina Mnogo je lakše nego sa psom, iskreno. Ali se mnogo linja i ja to ne bih mogla da podnesem. Jess, pogledaj rusku plavu macu, mnooogooo je lepa, minimalno se linja. Prijatelji je imaju.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 1.12.2020 11:37:08
|
|
|
|
Milena18
|
Mi imamo dve mace, jedna ima 16 godina, a druga, tj. drugi jer to je mačak, je kod nas tek tri meseca. Imala sam i pse ranije. Definitivno je mnogo manje obaveza sa macom. Ona zna sama gde je wc, ne moraš da je učiš I nekako su mace samostalne. Jedino što neke baš ne vole da se gnjave, ali i to zavisi, evo ovom našem novom mačku ništa ne smeta, bio bi kod M u rukama po ceo dan.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 1.12.2020 15:49:53
|
|
|
|
jess021
|
Ana, ruska plava je moj favorit, predivna je. Znate li koja se jos malo linja?
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 1.12.2020 18:29:30
|
|
|
|
emicaa
|
Milena, moja ema je od tih sto ne vole da se gnjave.Sta bih dala da mi nekad zaspi u krilu ali nece vrag.Prije su macke uvjek spavale sa mnom u krevetu,nju to uopste ne zanima
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 3.12.2020 11:35:30
|
|
|
|
jess021
|
Da li neko zna kako funkcionišu odgajivacnice? Koliko je riznicno kupiti macku preko oglasa? Kao sto bi se reklo, u problemu sam😊😂 Odlucili smo se za Britansku kratkodlaku macku, a jako su velike razlike u ceni. Od 200-1000€
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 3.12.2020 12:29:32
|
|
|
|
nata11
|
Jess trazi da vidis majku i da ti odes. Da se uveris u kakvim uslovima zive zivotinje. Nikako donesenje na tvoju adresu ili preuzimanje negde na ulici. Mene jeza prodje kada se spomenu odgajivačnice u Srbiji.
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 3.12.2020 13:09:29
|
|
|
|
jess021
|
Nato, da da. Ne bi ni htela da mi donose kuci ili tako nesto. Sto ne volis odgajivacnice? Nista se ne razumem
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 3.12.2020 13:20:07
|
|
|
|
nata11
|
Zato sto su kod nas odgajivaci vecinom bezdusni ljudi koji drze zivotinje u nehumanim uslovima. Bar 80% njih je. Druga prica je naravno kada neko cuva ljubimca pa ga jednom u 2-3 godine pari. Ali ti si pomenula bas odgajivače. Ako vec placas 500-700e trazi i papire gde su prijavljeni, na kojoj adresi...
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 3.12.2020 15:36:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess, naši prijatelji su macu kupili kod neke žene koju su našli u oglasima. I super su prošli. Moj drug ima odgajivačnicu pasa, ima papagaje, koke... obožava životinje. Preselio se iz Beograda u malo mesto samo zbog pasa. Inače, nama se Marli prehladio jutros smo prvo mislili da je nešto pojeo i da mu se zaglavilo u grlu (jede SVE što nađe, kamenje, lišće, gliste... odlepiću) pa je povraćao. Mm ga spakuje u auto i odvede kod veterinara, međutim ovaj kaže da je prehlada i da kašlje, sliva mu se sekret i od njega povraća. Dobio antibiotik i ne sme danas ništa da jede. Mukica... Jbg u kući toplo, napolju ledeno a on svaki čas izlazi da piški. I rekao veterinar da je mnogo razmažen
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 4.12.2020 9:13:08
|
|
|
|
jess021
|
Ana, verovatno cemo i mi tako. Stvarno mi je previse da dam 700-100€ Uf, jel bolje sad?
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 4.12.2020 10:04:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Bolje je Jess, još juče se skroz oporavio. Ponekad kao da se nakašlje ali retko. Jbg ne mogu da ga ne izvedem napolje, on traži, laje. A na pelenu neće da piški, ne kapira čemu služi. Jess, ako se slučajno odlučite za rusku macu, mogu da pitam prijatelje kod koga su kupili.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 4.12.2020 10:21:48
|
|
|
|
jess021
|
Ana, pitaj molim te. Ne znam ni sama sta da radim, ne znam koliko ste upucene ali rasne mace se kreću od 700-1000€ sto je stvarno mnogo. Nemam ja nista protiv doma ih maca, ali to je bukvalno macka u dzaku. Ne znas joj karakter, bolesti... Ne znam, nisam pametna Drago mi je zbog Marlija
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 4.12.2020 10:22:04
|
|
|
|
jess021
|
*domaćih
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?