RE: Imate li kućnog ljubimca? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kućni ljubimci

Poruka

Milena18 -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (9.9.2020 8:55:20)

Mi imamo macu staru 16 godina i jedno mače koje se pre neki dan doselilo.

jess021 -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (9.9.2020 8:57:56)

Milena, jel vi zivite u kuci? L obozava zivotinje, ali jos su male, a mm je ionako protiv... Nemam pojma ni sama. Zao mi je da ih uskratim za ljubimca zato sto zivimo u stanu.. 

Ana RR -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (9.9.2020 9:10:35)

Mi bi trebali da uzmemo kucu negde u novembru ali još uvek se dvoumimo. Zbog Marka bih volela, pogotovo jer se plaši životinja a sa druge strane ogromna je obaveza na koju ne znam da li smo spremni. Mi živimo u kući ali kuca bi bila unutra.

emicaa -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (9.9.2020 9:15:44)

Anci ja uvjek kazem ko moze oko bebe moze i oko kučeta,samo sto kucetu ne trebaju pelene i ne moras ga zabavljati stalno 😄

Jess mi smo u stanu sa macom,najoametnija stvar koju sam uradila je sto sam je nabavila.Nikakvih problema sa njom

Milena18 -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (9.9.2020 11:02:05)

Jess, da, mi smo u kući, mace su u dvorištu. Pre nego što se M rodila, ova velika maca je bila kod nas u kući, a kad je htela je išla napolje. Sad mm ne da, a ja bih ih pustila obe unutra. Mada se one ne slažu, ali to je druga priča...

nata11 -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (9.9.2020 12:52:00)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Mi bi trebali da uzmemo kucu negde u novembru ali još uvek se dvoumimo. Zbog Marka bih volela, pogotovo jer se plaši životinja a sa druge strane ogromna je obaveza na koju ne znam da li smo spremni. Mi živimo u kući ali kuca bi bila unutra.

Ana kada uvedes psa u kucu u fazonu si: kako sam bez ovoga ziveo [sm=smiley1.gif] Naravno najbitnije je biti iskren sam sa sobom, da ces imati dodatnih obaveza imaces. Mene moje 50x dnevno iznerviraju jer ne stizem da pocistim sada kada imamo vise obaveza ali brzo me prodje. [sm=smiley36.gif] Pogotovo ova manja. Starija je mesanac i ona ceo dan provede napolje uvece udje u hodnik i spava. Tako je sama izabrala. Ali ovaj JR em hiperaktivan, em vezan za I pa 100x izadje i udje preko terase.

mikica88 -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (10.9.2020 7:49:23)

Neverujem da bih mogla da cuvam psa u stanu. Ima puno obaveza. Ali valjda zavolis puno pa kao oko dece nista nije tesko.

emicaa -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (10.9.2020 8:06:45)

Nato vi imate dva?

Ana RR -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (10.9.2020 9:06:00)

Sinoć mi drug šalje fotke, okotila mu se kuja. Preslatki su maleni [sm=smiley27.gif] tamo negde u novembru bi mogli da ga uzmemo ali ja hoću da platim i da Marko izabere štene a on hoće da mu pokloni što je meni glupo jer mi je onda bzvz da biram.

Inače, u pitanju je rasa lagotto romagnolo i ono što volim kod njih je to što se skoro uopšte ne linjaju i dlaka im je bez mirisa.

jess021 -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (10.9.2020 9:14:17)

Sad cu da guglam da vidim koji su to. 

mikica88 -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (10.9.2020 9:50:00)

Kako sve go znas Ana, sad cu i ja da pogledam. Da li su mali ili veliki

Ana RR -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (10.9.2020 9:55:13)

To je italijanski pas koji se koristi za traženje tartufa [sm=smiley1.gif] mi bi voleli čokoladnog tj Marko takvog želi.

mikica88 -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (10.9.2020 10:00:31)

Pa ovog psa ima komsinica u zgradi. Bas su slatki.
Samo komsinica ga ima u beloj boji ali nije cisto bela.

mama Jo -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (10.9.2020 10:12:45)

I jasam sad guglala, predivan pas, samo da ga mazis!!

nata11 -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (10.9.2020 10:15:08)

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Nato vi imate dva?

Da dva. Mesanca i JR terier. Obe zenke.

jess021 -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (10.9.2020 10:26:11)

Jeste, doci ce brzo da i ja ozbiljno razmislim koju vrstu cemo

Ana RR -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (10.9.2020 10:26:47)

Jack russell je super [sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (10.9.2020 10:29:37)

IZVORNA PORUKA: jess021

Jeste, doci ce brzo da i ja ozbiljno razmislim koju vrstu cemo

Mi smo dugo želeli retrivera ili labradora ali onda ne bi mogao da bude u kući zbog linjanja. A pošto ćemo se verovatno seliti u stan kada Marko završi osnovnu školu bitno mi je da pas bude naučen na unutra. I tako smo došli do lagota a u međuvremenu drug, koji već 20 i kusur godina ima odgajivačnicu rotvajlera, nabavi dve ženke lagotice i to nam se super poklopi.

jess021 -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (10.9.2020 10:47:11)

Znam, cini mi se da si vec spominjali tu rasu. Retriver je i prevelik za stan, zar ne? 

Ana RR -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (10.9.2020 10:53:52)

Jeste, mada puno ljudi ga drži u stanu. Meni nije zbog veličine već zbog dlaka, ne bih mogla to da podnesem.

emicaa -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (10.9.2020 11:35:18)

Nato JR su mnogo slatki.

Mi vec nekoliko mjeseci pricamo o kuci,naravno kad Mea vise ne bude tu.Jos uvjek je prvi izbor mops.Ali i sa kucom ja bih volila da imamo opet macku.Pa mozda nabaviti oboje dok su mali da zajedno rastu

smeško -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (11.9.2020 1:42:44)

Ево, ја имам мацу. Полу Бенгалку. Стари мацан је угинуо, ветеринар није успео да га спаси. Деца су ми цркла за њим. И ја сам. И мм је. И онда је улетела ова мала некоме нежељена девојчица. И није ушла као замена, Лео нам недостаје сваког дана, али је волимо сви ненормално. Са својих шест месеци већ је баш крупна, биће прави ,,капиталац''. [sm=smiley36.gif] Карактер је посебна прича, полудивљи. Али, то нам је сада. [sm=smiley36.gif] Заволели смо и нема назад.

Andjelcicc -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (11.9.2020 12:58:36)

Zivimo u stanu... Imamo bisona, cerka nam je stalno trazila ljubimca, nikako nisam mogla da prelomim, svesna sam dodatnih obaveza, sada sa ove tacke gledišta, zao mi je sto ga nismo ranije nabavili... Jeste obaveza, ali smo ga naucili da svoju nuzdu obavlja na terasi, na peleni... Ta ljubav izmedju nas i njega je ogromna i prelepa 

mikica88 -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (11.9.2020 14:54:56)

Smesko,to je tako divno.
Andjelcicu , divno.

IvanaSK RR -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (11.9.2020 16:28:39)

Smesko,tako je i nama ova maca dosla pre godinu dana. A moje kuce je uspavano pre godinu ipo... I ova je poludivlja 🙄 i luda skroz,ali eto navikavamo se nekako.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>