Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 15.12.2019 14:50:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Da da, Ivka obozava zeke 🐰 Ima veliki boks, napravio mm, pustimo ga na terasu da se istrci, a kuca, kako deka planira ce u dvoriste.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 16.12.2019 7:21:25
|
|
|
|
lepic
|
Nemam i ne zelim jos jednu obavezu. U selu da
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 16.12.2019 8:33:20
|
|
|
|
emicaa
|
Ivanka i ova moja obozava zeke ali nemamo ih gdje.Obecala sam joj nabaviti ali ce zivjeti kod babe u Bosni,ona se slozila.Na proljece ce ih dobiti.Toliko radost nisam vidjela kao kad sam joj rekla
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 16.12.2019 10:29:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj Ivanka divno ❤ Ja sam, kao dete, za neki 5./6. rodjendan dobila od rodjaka dva zeca... i dan danas pamtim tu kolicinu srece, radosti... znaci nisam znala da pokazem koliko sam srecna!
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 16.12.2019 10:34:31
|
|
|
|
dddaca
|
Kako cuvate zeca u kuci? Zar se ne oseca on dosta?
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 16.12.2019 10:57:31
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sam kao mala sa 10 god od tate dobila zeca. Ne znam da li je 7 dana bio dobio otkaz kod moje mame. Ne znam sta je posle bilo sa njim🙄 ali jeste se osecao... Mi sad nista ne drzimo mm je bas protiv..
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 16.12.2019 11:02:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Da, zaboravih da napisem da sam ja dete sa sela 😊 Mi smo ga drzali napolju, ogradili mu njegovo dvoristance (posto smo imali i kucu)... nismo ga drzali u stanu, ili u kuci. Tako da se ja ni ne secam da se osecao bio je stalno napolju pa se ,,luftirao"
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 16.12.2019 11:03:32
|
|
|
|
dddaca
|
I mi smo imali zeca celo jedno popodne. Mali, sladak, pufnica, ali prljao je za sobom, tako da smo ga brzo prosledili dalje
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 16.12.2019 11:24:19
|
|
|
|
Khaleesi
|
Haha luftirao. Ma moj tata u stan ga doneo dobio valjda od kolege. A kao devojka sa 18 god sam kupila sestri koja je imala 15 hrcka. Ja sam tada otisla za Bg da studiram ona je bila sama i bas joj je bilo tesko. Pa sam joj kupila hrcka. Kako je to pametan hrcak bio.. Skocila je sa terase posle 3 godine...
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 16.12.2019 13:43:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Zeka smrdi ko i svaka stoka 😊 Mi mu menjamo posip svakih 3-5 dana iako je na terasi. Mora.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 16.12.2019 22:24:44
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Khaleesi Haha luftirao. Ma moj tata u stan ga doneo dobio valjda od kolege. A kao devojka sa 18 god sam kupila sestri koja je imala 15 hrcka. Ja sam tada otisla za Bg da studiram ona je bila sama i bas joj je bilo tesko. Pa sam joj kupila hrcka. Kako je to pametan hrcak bio.. Skocila je sa terase posle 3 godine... 🤣🤣🤣 Joj izvini morala sam, bez ljutnje ali tako si me nasmejala. Kaze kako je pametan bio skocio sa terase 😀#crnihumor
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 16.12.2019 22:29:24
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj Ivanka, i kh nasmejaste me posteno ,,smrdi k'o i svaka stoka" pa opsti, opsti hit Skocila sa terase posle 3 god
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 16.12.2019 23:10:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
E da mogu da vam prenesem mirise😂
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 9.2.2020 15:25:16
|
|
|
|
mati
|
Predstavljam vam Mazu... Ja sam imala nimfu, Kicu, ziveo je 22god. Verovatno sam pisala na prethodnim stranama, odavno. ... I posle njega se ni za jednu zivotinju vise nisam vezala. Dok nisam dovela ovu pufnu u porodicu.
< Poruku je uredio mati -- 9.2.2020 15:26:40 >
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 9.2.2020 16:21:50
|
|
|
|
gocic
|
Bozanstvena je maza
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 9.2.2020 16:24:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Mati, 22 godine... wow! A Maza je preslatka ❤ Pre mesec dana za malo da kupimo kucu, smeđeg lagota... i čujem se sa drugom koji već 30 i kusur godina ima odgajivačnicu rotvajlera a od skoro ima dve ženkice lagota, zbog dece. I ubedio me da ne kupujem sada već da sačekam njegovo leglo, tamo negde na leto. Pa sad čekamo 😊
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 9.2.2020 16:49:46
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Slatka je Maza. Mi sad imamo kornjacicu malu koja zove Gricko.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2020 12:12:04
|
|
|
|
nata11
|
Ana vi ste bese u kuci, imate prostora Ko ce biti zaduzen za dresuru, ili nece ici u lov na tartufe
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2020 12:35:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Nato, živimo u kući, imamo dvorište. Hahaha kum već pravi planove za tartufarenje
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2020 15:11:31
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Nato, živimo u kući, imamo dvorište. Hahaha kum već pravi planove za tartufarenje blago vama. U nasem kraju ih bas ima (imam rodjake kojima ih pronalazi obicni mesanac) a kazu i da je potez od Kursumlije nanize veoma bogat istim.
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2020 15:47:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Haha eto nas u lovu
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2020 21:06:07
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ponosni vlasnici kuca. Koja je to sreca u odrastanju!
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 12.2.2020 11:24:55
|
|
|
|
mati
|
Da Anci... Ziveo je 22dog. Pogledala sam na prethodnim stranama. Kada je uginuo mama nije smela da mi javi, da ne izgubim mleko od stresa, tad sam dojila Mitu. Zao mi je samo sto ga nisam ponela sa sobom... Mislila sam da ce smetati bebi, a bio je bas vezan za mene. Neverovatno pametan, pitom i privrzen papagaj.
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 13.2.2020 21:38:26
|
|
|
|
flamingos
|
Mati,baš mi je žao.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 13.2.2020 22:19:07
|
|
|
|
Sanidej
|
Nadam se da cemo na prolece udomiti jednu malu kucu, devojcice se bas raduju.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?