prase -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (22.5.2009 15:47:11)
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR "Nemoj sine u travu, tamo samo kerovi smeju da se igraju i kake na dečijem igralištu, a deca se onda ipak igraju na betonu jer tu kerovima prska po nogama kada tu pišaju!" Znam da znaš, ali da pomenem za one koji ne znaju... Psi ne piške po betonu zato što im kod kuće podmećemo novine tamo de je njihov "WC" pa su navikli da im ne prska. Nisu oni krivi, krive su gazde, to svi znamo. Kod mene u kraju postoji nepisano pravilo, gde se šetaju psi a gde deca. Ako pas nije na povodcu, to znači da dete može da mu pridje i da mu se oklembesi o uši, a on to neće ni registrovati. U suprotnom je na povodcu. Moj pas zna gde sme a gde ne sme. U blizini vrtića i škole sme samo da se vere po nekim ogromnim zapuštenim žardinjerama i tu da obavi nuždu, ako ne može da izdrži do sledeće prilike... Tako jednom ja krenula sa njom kući, mislila da je ona sve obavila, kad penje se ona na žardinjeru. Hajde, pustim je, mrzelo me da se vraćam na njenu livadu (bila sam u 9. mesecu trudnoće). Kad prolazi neka žena i kaže: "Pa zar tu u blizini obdaništa?!". Moj odgovor je bio: "Nisam znala da se vaše dete penje po ovim žardinjerama, ja svoje ne bih tu pustila..."
|
|
|
|