RE: Imate li kućnog ljubimca? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kućni ljubimci

Poruka

Mirko Svirko -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (13.9.2019 22:46:57)

Mi smo imali divan akvarijum bas bas divan..Dok malisa nije prohodao i propricao pa zeleo da ih upeca..Ribice smo poklonili. A akvarijum spakovali dok malo ne poraste. 

Sanjica26 RR -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (13.9.2019 22:54:43)

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Sanjice strasno,a on bi imao najmanje posla oko njega.Na kraju cemo djeca i ja odluciti,on ce svakako biti u manjini 😂

I deca bi da nabavimo kucu, ali mm ne daje. Delimicno se slažem sa njim. Prvo takve su nam obaveze da i deci se kroz iglene usi posvetimo. Realno kad cu još da brinem o psu. Ne stajem od jutra do mraka
Drugo nije mi za stan.

flamingos -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (13.9.2019 22:58:43)

Apsolutno se slaždm sa tobom Sanjice,nikako u stanu.Naravno,poštujem odluku onih koji mace,kuce itd.drźe u stanu,mi-ne.Zna se gde im je mesto.Imaće hranu,biće paženi,maženi.

Mirko Svirko -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (14.9.2019 2:04:53)

Ljudi koji imaju mace i kuce imaju neki specifican miris tepiha, stvari inace.. Volim zivotinje ali nisu za stan. 

emicaa -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (14.9.2019 12:22:16)

Svako misli drugacije.Meni stan nije prijatno mkesto ako nema i ljubimac.Prvu godinu zajednickog zivota dok nismo imali macu mi je bilo cudno,bas mi nesto falilo.

flamingos -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (14.9.2019 12:43:43)

Draga Emice,svi drugačije mislimo.Nemam ništa protiv vas koji imate mace,kuce u stanu.Volite i to je sasvim ok.

medamisko -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (14.9.2019 13:29:38)

Da , macka Bobija!

Mirko Svirko -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (14.9.2019 13:48:57)

Postujem i volim zivotinje. I postujem svako misljenje. Svi smo mi drugaciji i po tome smo i posebni. Oni koji imaju kucnog ljubimca i vole, to je lepo i postujem. Ja licno ne volim. Vise sam za ribice, hrcka, kornjace ili tako nesto majusno. Moja majka ima macku u stanu i naravno da se igramo sa macom 👍

IvanaSK RR -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (14.9.2019 16:54:30)

E hrcak mi vise ne ulazi u kucu 😀 jednog smo kupili,a drugog doneo Deda Mraz i od dva muzjaka dobismo pun kavez hrckova 🙄  međutim,bese neki retki pa dolazili da ih i kupuju 😂  dok smo ustanovili koji su ostali dobismo jos jedno leglo. Muz je na kraju naucio da raspoznaje pol pa smo muzjacima i zenkana pregradili kavez. A i mora non stop da se menja ona piljevina inace bas smrdi.
Ne osećam drugaciji miris u kucama gde su kucici i macici. Volim i jedne i druge. Kuce mozda za nijansu vise ali je i mnogo veca obaveza od macke. 

Mirko Svirko -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (14.9.2019 17:40:42)

Haha slatko se nasmejah..Znaci hrcak otpada da ne bi dobila leglo 😉Mi radimo u tepih servisu i iz tog razloga znam za mirise kada donose ljudi ili se ode kod nekoga ko ima ljubimca. Volim sve zivotinjice. U selu imamo sve ali opet je to u dvoristu. Pa kad dodjemo  kuci onako tackasti kao dalmatinci od ujeda buve, to je tek zabavno 

nata11 -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (14.9.2019 21:25:42)

Neverovatno kako svi koji nemaju ljubimce misle da su nasi stanovi zapušteni i smrdljivi a mi koji ih imamo za suprotnu grupu kako ne znaju sta je radost i pravi dom. 
😀🤣

lesica -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (14.9.2019 21:33:11)

Nato, bukvalno je tako.

I moj glas ZA kućne ljubimce, nema veće radosti. 😊

flamingos -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (14.9.2019 21:39:04)

Nisam rekla da su vaši stanovi napušteni i smrdljivi,već iznosim svoje mišljenje po pitanju držanja ljubimaca u stanu.Poštujem vašu odluku,to volite i meni je sasvim u redu da držite mace,kuce ili šta već u stanu.Mi obožavamo životinje,i veruj mi,znamo šta je radost.Pravo uživanje je kad vidim dete kako se igra u dvorištu sa svojom kucom,milina.U komšiluku koke,guske,patke,svinje,sve živo obiđemo.To je raj.

Mirko Svirko -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (14.9.2019 21:50:51)

Niko nije rekao da su vasi stanovi smrdljivi i zapusteni. Samo smatram da u mojih 50kvadrata ljubimac nema mesta. U selu imamo i krave od kojih prodajemo mleko i pravimo sir. Kokoske cija jaja prodajemo a deo ostavljamo za pilice.Svinje od kojih imamo meso.Maksimalno smo posveceni zivotinjama. I to je jedno pravo poljoprivredno gazdinstvo.Cak 4 kuce imamo, macke vise ni sama ne znam.I ovde niie rec o smrdljivom stanu ili negativnom stavu prema zivotinjama, vec o ljubimcu u stanu.Pozdrav za sve koji imaju mogucnosti i vole ljubimce u stanu.

emicaa -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (14.9.2019 22:02:46)

Jao imala sam jednom davnom hrcka,covjece kako je smrdilo 😂 ali je komsinica imala kuju koje je uspjela otvoriti kavez pa sam ostala bez njega 😑

IvanaSK RR -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (14.9.2019 22:32:40)

Bolje kuce u stanu,nego u dvorištu na lancu 😀 ljudi znaju biti smrdljiviji i zapusteniji od kucica i stanova.. 
Ja znam koja je radost imati kuce u kuci. Ali to moze razumeti samo onaj ko je u istoj situaciji. 

flamingos -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (14.9.2019 22:41:15)

Zna se koji su kučići za lanac,a koji za stan.Ovde se generalizuju stvari.Svako iznosi svoje mišljenje,poštujem.Kod nas u zgradi ima kuca,maca koliko hoćeš,ako,neka su,meni ne smetaju,doduše-kuce znaju da zalaju i u šest me probude,no nebitno.Hajd ovako-bravo za sve vas koji imate kuce,mace u stanovima.Šta bi bilo kada bi svi isto mislili?Zamislite da zgrada od 60 stanova ima u svakom stanu po jedno kuče?O tome se ovde radi,neko je za,neko protiv-kao i u svakoj debati.

Mirko Svirko -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (14.9.2019 22:42:48)

A ko kaze da je moje kuce na lancu?I ocigledno neko ne zna ili ne zeli da cita, napisala sam lepo ko je u mogucnosti da ima ljubimca u stanu. I ovde se vodio razgovor o ljubimcu a ne o zapustenosti. Sa druge strane ovo sluzi da bi se razmenjivala iskustva i misljenja, a ne da bi se ovde vodila rasprava. 

Mirko Svirko -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (14.9.2019 22:46:54)

IZVORNA PORUKA: flamingos

Zna se koji su kučići za lanac,a koji za stan.Ovde se generalizuju stvari.Svako iznosi svoje mišljenje,poštujem.Kod nas u zgradi ima kuca,maca koliko hoćeš,ako,neka su,meni ne smetaju,doduše-kuce znaju da zalaju i u šest me probude,no nebitno.Hajd ovako-bravo za sve vas koji imate kuce,mace u stanovima.Šta bi bilo kada bi svi isto mislili?Zamislite da zgrada od 60 stanova ima u svakom stanu po jedno kuče?O tome se ovde radi,neko je za,neko protiv-kao i u svakoj debati.

👏👏👏👏👏Veliko BRAVO za najbolji odgovor!

lesica -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (14.9.2019 22:47:10)

Baš tako, svako od nas ima svoje za i protiv.
A vrlo je simpatično kako se svako od nas drži svojih stavova.

Uostalom, dosadno bi bilo da je drugačije 😉

flamingos -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (14.9.2019 22:47:55)

Tako je,apsolutno se slažem

Mirko Svirko -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (14.9.2019 22:50:18)

Razlicitost i jedinstvenost nas cine posebnim. Svi imamo drugaciji pogled na svet. 

IvanaSK RR -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (15.9.2019 9:44:18)

Flamingos,ni jedno kuce nije za lanac. 

emicaa -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (15.9.2019 9:58:37)

Ivana potpuno se slazem 👍

Olga75 -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (15.9.2019 10:09:47)

Krave, svinje, ovce, kokoške, patke... nisu ljubimci. Uglavnom ih ih se gaji zbog mesa, mleka, mladnunčadi, jaja... čak i psi služe da štite a mačke da ganjaju štetočine.
Ja imam keru, u dvorištu je ali kad je zla zima pustim ga unutra, kad se šenluči i prangija o svetcima i onda ga pustim unutra i nije se još popišao nigde a ni uneredio veliko. Slažem se da ništa ne smrdi gore nego mokar pas [sm=smiley36.gif]
Realno, briga me baš da li neko misli da mi kuća smrdi jer je mučenik Dobrica ušao da prespava na minus 25 a sve praćeno severnim vetrom.
Ko što rekoh onomad ko voli drago mi je ko ne voli nek ne vodi kući!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>