Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 28.6.2018 11:29:30
|
|
|
|
mama Jo
|
To i ja kazem... mm kaze nema sanse kuce u stanu, a videcu sta ce biti ako devojke za par godina budu izrazile zelju Iako ni ja nisam za kuce u stanu.
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 28.6.2018 11:31:07
|
|
|
|
Maraj
|
Pa ja mislim da cu naci neku alternativu. Neato manje zahtevno od kuce i mace
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 28.6.2018 11:33:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Tako cemo i mi 😊 realno, stvarno ne bih imala zivaca jos i za kuce ili mace u stanu. Neke ribice, papagaj na terasi ili tako nesto... nemam pojma. Ali izbegla bih i morsko prase
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 28.6.2018 11:41:09
|
|
|
|
emicaa
|
Dora se nada da ce jednog dana dobiti zeku.sto se mene tice ne dolazi u obzir Radije bih kad Ema vise nd bude sa nama nabavila kuče ili mače
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 28.6.2018 11:46:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kad su deca mala obaveze oko kuceta su nase. I zna da bude nezgodno jako. U redu je kuce kad su veca deca koja mogu da ga prosetaju i ostalo sta treba.
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 28.6.2018 11:51:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moje bas zele , vidim po njima. Al znam kako to ide i ja sam bila dete, posle nekog vremena sve padne na mamu. iskreno se nadam i zbog drugih stvari da cemo uskoro naci neku kucicu pa ce i one imati kucu.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 29.6.2018 7:01:12
|
|
|
|
mirana1
|
Nemam, a ni uslova za kucnog ljubimca, trenutno ni zivaca.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 21.4.2019 8:44:54
|
|
|
|
Maky85
|
Mi imamo dzek rasela, starija cerka je odrasla uz njega, a sin nije jer smo se odselili..mnogo bucan pas za stan i za zivot sa detetom. mnogo se linja
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 21.4.2019 9:13:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo ga naš zekan zvekan, zeka Peka, danas mu je 4. rođendan! 🐰🐇
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 21.4.2019 9:44:53
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Maky85 Mi imamo dzek rasela, starija cerka je odrasla uz njega, a sin nije jer smo se odselili..mnogo bucan pas za stan i za zivot sa detetom. mnogo se linja Ja imam jack rassela i mesanca madj ovcara. Obe spavaju unutra a jack russell sa nama u krevetu. Prepametan i zivahan pas kome treba od prvog dana granice postaviti i sve je u redu. Da se linja, linja se. Ali da se ne lazemo ne postoji pas koji se ne linja 😊. Ali zato imate posebne sampone, trimere da taj period sto pre prodje. Osim pasa koji imaju antialergijsku dlaku pa i nije toliki problem za decu.
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.7.2019 23:45:48
|
|
|
|
flamingos
|
Kucu,zove se Čupka
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 11.7.2019 8:25:41
|
|
|
|
Duškić
|
Trenutno mace!
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 11.7.2019 8:43:40
|
|
|
|
MimaKos
|
Maltezer, i to 10 godina, nase prvo dete
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 11.7.2019 9:30:12
|
|
|
|
doramar11
|
Macu koju obozavamo svi.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 11.7.2019 9:52:34
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: doramar11 Macu koju obozavamo svi. Imali smo macu,ali je uginula
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 11.7.2019 9:53:49
|
|
|
|
flamingos
|
Sad imamo kuvu,Čupkicu
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 11.7.2019 10:54:35
|
|
|
|
MimaKos
|
Ljubavvv najveca, nema vece srece nego kad rastu uz ljubimca
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 11.7.2019 11:10:38
|
|
|
|
doramar11
|
Stvarno nas ljubimci nekako oplemenjuju.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 11.7.2019 11:25:31
|
|
|
|
flamingos
|
Sreća naša,voli životinje,njena kuca uživa sa njom,evo hrani je.Svi volimo našu kucu
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 11.7.2019 14:57:45
|
|
|
|
MimaKos
|
Nista lepse nego odnos deteta i psa, po meni
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 11.7.2019 15:09:19
|
|
|
|
doramar11
|
Najverniji su drugari :)
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 11.7.2019 15:31:44
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: doramar11 Najverniji su drugari :) Da,evo sad bratski podelile roštilj
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 11.7.2019 15:32:36
|
|
|
|
MimaKos
|
Ma nista lepse, mojeg cupaju, grle, on nista :)
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 11.7.2019 15:37:36
|
|
|
|
flamingos
|
Neće da se bune,uživaju,maze se,skače,obožavaju jedna drugu
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 11.7.2019 15:43:49
|
|
|
|
mama ivane
|
Imamo u planu da uzmemo jednog pekinezera obozavam ih
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?