Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 13.9.2014 19:47:14
|
|
|
|
Cakana84
|
Jao Wiv, koji urnebes pravi tvoj pas. Moja bi verovatno pojela vrata. Mi smo u iznajmljenom stanu pa nisam smela da rizikujem ozbiljniju štetu. Sada urniše dvorište, ali se to lakše podnosi. Meni skače na glavu, zna da joj sve dopuštam. UM, haski je prelep.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 14.9.2014 1:04:58
|
|
|
|
Torbica
|
Sve znam, ali ne mogu da se pomirim sa tim...
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 14.9.2014 1:25:53
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ema maca je divna. Ja ih prosto obozavam. Imala bi ih nekoliko da mogu. Meni se zak svidja i ona Sfinks koja je svima gadna. Jos je umiljatija i privrzenija vlasniku od drugih maca. Ja sam imala sibirsko plavu macu ali je bio divljak. Obozavao je da spava kod mene i to obavezno da oseti moje telo blizu. Znao je kada se vracam kuci tj. kada cuje lift pocne nenormalno da mnjauce. Mama i tata nisu mogli da veruju kako zna kada ja dolazim s' obzirom da je lift cesto isao gore dole. Volim mog Tobija
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 14.9.2014 10:22:02
|
|
|
|
emicaa
|
u bosni sam imala macora zvao se Cica,pratio me kad idem pod tus,kad odem kod kume on se tad nije pojavljivao kad se ja vratim vrati se i on,Ema je potpuna suprotnost,mogu na prste izbrojati koliko sam je do sad puta izmazila,sad dodje malo cesce od kad je beba tu,proradila ljubomora.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 27.9.2014 16:33:25
|
|
|
|
nata11
|
Mali haski ulepsa mi dan klik
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 27.9.2014 16:41:29
|
|
|
|
wivern
|
Nato kako se ono samo trudi , pa jos i glavicu zadize...preslatko je
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 27.9.2014 16:44:21
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Mali haski ulepsa mi dan klik Istop! PA viiiidiiii gaaaaaa!!! Što bre ne mogu da ostanu uvek tako maaaali i sjaaaaatki , o'ma da ga uzem
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 27.9.2014 16:50:52
|
|
|
|
nata11
|
Med medeni je novi klip Svi su super ali poslednja slicica mi je vrh. Jao tako ova moja minijatura kada vidi dete krene da juri ko luda, ali da bi skocila da ga lizne to joj je kao neki pozdrav, a oni se jadni prepadnu pa beze kao ludi.
< Poruku je uredio nata11 -- 27.9.2014 17:00:06 >
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 27.9.2014 17:06:10
|
|
|
|
mali_mis
|
Mali haski je presladak
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 27.9.2014 20:11:06
|
|
|
|
wivern
|
Mali betmen je pobednik, pa ona dvojica sto im smeta bebac. Lepo se ismejah...ja sam svog prepoznala u svim slicicama, pravi je djavolak
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 17.10.2014 11:44:14
|
|
|
|
Shishica
|
Zenice ima li nekoga da mi pomogne.. da se odlucim: kanarinac, zeba ili tigrica? Za tigrice znam kako i sta, a kakve su zebe i kanarinci?
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 17.10.2014 11:49:10
|
|
|
|
nata11
|
Ja sam morala da gugla da vidim sta je zeba. Mislima da je to kod nas zabranjeno drzati kao i stiglice, mozda sam pomesala Ja nisam neki strucnjak za ptice imala sam samo tigrice.
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 17.10.2014 11:56:08
|
|
|
|
Shishica
|
Ne znam ima jos neki naziv za zebe ili sam pogresila... a prodaju ih ovde po radnjama za ljubimce.. imaju taj siroki kljunic.
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 17.10.2014 12:30:47
|
|
|
|
nata11
|
Shisice ipak to nije to sto sam ja mislila. Ja sam mislila da su to one ptice sto ima kod nas pa ih hvataju po poljima. Njima sigurno treba veci kavez.
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 17.10.2014 14:18:39
|
|
|
|
wivern
|
Ja glasam za tigricu. Vrlo druzeljubiva i sjajna. 👍
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 13.11.2014 22:40:47
|
|
|
|
mati
|
Nama uginula tigrica Paja, danas... Videli smo da je klonuo a nismo mogli da mu pomognemo. Sad mi ne izlazi iz glave. Mm kaze da vise ne cuvamo ljubimce, posto to svi jako tesko podnosimo, kad uginu. Posto smo u stanu, ograniceni smo na manje zivotinje, imali smo miseve, hrcke, morske prasice i kornjacu. I uvek mi je bilo tesko da Mati objasnim gde su kad uginu. A on vidi, prazan terarijum, prazan kavez i pita... Dusa me boli...
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 14.11.2014 15:01:23
|
|
|
|
hanka
|
Mati a da probate sa ribicama?
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 14.11.2014 19:26:33
|
|
|
|
vikiveki
|
I mi smo pre određenog vremena imali hrčka za ljubimca,živeo je kao car jer su mu deca svašta omogućavala i kupovali smo svašta za njegovu kućicu....a onda je jedan dan samo crkao i daca su bila jako tužna, da sam im rekla da više nećemo imati nikada ljubimca, kada oni tako teško podnose gubitak ljubimca.Međutim pre četri meseca komšija nam je poklonio mladog tek izleglog pevajućeg papagaja....tako da sada za ljubimca imamo pevajućeg papagaja.Predivan je i dobro smo ga pripitomili ,sam ulazi u kavez,sleće nam na ruke ili na rame,za sada je sve super
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 14.11.2014 19:46:22
|
|
|
|
wivern
|
Sa pticicama treba biti posebno pazljiv jer su jako osetljive. Njima smeta i najmanja promaja kao i razni virusi kojima smo izlozeni. Jeste jako traumaticno za decu kad izgube kucnog ljubimca ali mislim da je taj trenutak jako bitan u njihovom odrastanju jer shvataju da su i zivotinje ziva bica, da imaju dusu. Deca uz zivotinje uce sta je empatija.
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 16.11.2014 19:28:39
|
|
|
|
jovicaa
|
nasa petka(pas) je otisla.. nasli smo je na ulici, udomili i posle mesec dana su se pojavile gazde.... strasno smo se vezali za nju, bas mi je bilo tesko... ali ljudi su ok i jako im se obradovala, isto imaju decu koja su jako vezana za nju i nismo mogli da je ne vratimo... kazu da su je bukvalno othranili na cuclu... bas smo baksuzi, kako od svih lutalica mi bas da pokupimo neku koja je vec imala dobar dom... bas mi nedostaje, ali barem znam da je srecna.
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 16.11.2014 23:27:26
|
|
|
|
mati
|
Hanka, htela sam ja ribice, cak imam ful akvarijum kod mojih, ali ga nekako nemam gde, sve nam je puno igracaka i prilagodjeno za ovu dvojicu momaka tako da jos nista. Ne znam, ja sam papagaja imala dosta dugo, ziveo je 22god... Za nepoverovati. I skoro je uginuo , mama nije smela odma da mi javi, plasila se da zbog stresa ne izgubim mleko, eto koliko nam tesko pada.
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 2.12.2014 14:48:04
|
|
|
|
Peace*
|
Nisam ih davno stavljala, još od kad smo ih dobili.
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 2.12.2014 14:50:58
|
|
|
|
serpica
|
E ja bas takve trazim...ranije sam ih cuvala ali sad ne mogu nigde da ih nadjem...a ove sto sam nasla su mi bas skupe iskreno. a da li bi mogle da izdrze put od par sati pa da probam da ih nadjem u drugom gradu? Ako ih uopste negde ima...deca se bas raduju da ih dobiju
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 2.12.2014 14:52:52
|
|
|
|
Peace*
|
A što ne bi mogle da izdrže put? Kontam da mogu.
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 2.12.2014 14:58:41
|
|
|
|
serpica
|
nadam se ija ali mislim bas je hladno pa da se ne smrznu dok stignu
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?