nenja22 -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (8.3.2012 22:25:10)
|
nama je bila donekle obrnuta situacija, imamo Miu, kad se Kosta rodio imala je oko godinu i po, ali luda k'o struja, tj. na nivou štenca, manje više i dalje...nije se mnogo toga promenilo, malo mi bude problem kad mm nije tu, pa moram i oko koste i nje sve (šetnje i tako to) inače je mm zadužen i pre bio za šetnje, pa je i sada uglavnom tako...ona je kao što rekoh prilično blentava, mešanac je, karakter joj se nije mogao znati, sad je jasno da ima energije malo više nego što mi možemo da joj istrošimo...ali nekako mislim, kad Kosta još malo poodraste, biće oni fin tandem [sm=smiley1.gif] što se tvog pitanja tiče, nisam sigurna na šta se odnosi? kako će se kuče i dete slagati? ili kako uskladiti obaveze oko jednog i drugog? dok je malo, štenetu se jedno mesec dana treba poprilično posvetiti (možda i duže, zavisi koje) dok nauči piškenje, kakenja, šta sme šta ne po kući. i da li ste u stanu? ako ste u kući to je mnogo lakše, treba im šetnja i tada, ali opet mislim da je opuštenije. a za slaganje deteta i psa, ja stvarno mislim da tu uglavnom nema problema, posebno kad su i jedno i drugo mali i odrastaju zajedno [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|