minavb -> RE: Imate li kućnog ljubimca? (17.3.2010 19:46:57)
|
IZVORNA PORUKA: jance IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: jance mm hoce na prolece da kupi bernardinca! Mislim slatki su to meni psi ali na slici! ( ili na filmu) ali ovako bas i nisam nesto za. Mislim, imamo mi i veliko dvoriste..i hranu bi mogli da si priustimo ali ja bas nisam odusevljena.... Fenomenalni psi, veruj mi. Jedino je nezgodno to sto su bas veliki pa ih se svi plase, ali to su takve dobrice da je to neverovatno. Vole decu, vole da se igraju, maze...bas su dobri. Puno jedu, smrduckaju i leti su kao slogirani zbog vrucine. Preporucujem svakako! A da, ako se odlucite da uzmete ovu rasu, obavezno sterilisite psa jer cete retko gde nacu partnera za parenje. Ma neka ih se svi plase sto se mene tice, nesmeta mi. bar ce rasterati sve ove komsijske pse koji mi se redovno set_aju kroz dvoriste i obavljaju kod mene na travi sve sto trebaju ..... Malo rasterivanje ce dobro doci! Kontam da mu napravimo lepu veliku drvenu ogradicu sa lepom velikom kucicom, a kad ovog leta postavimo i ogradu skroz oko kuce, da ga pustim da ima slobodu... inace mm zeli muzjaka isto... imali smo pre par dana ponudu da doijemo jednog ali odraslog sa papirima, vlasnici se sele u stan pa su jako zeleli da ga dobro udome, ali mi smo zeleli barem malo da uzivamo sa stenetom isto..videcemo kad nam sine prolece sta ce na kraju biti... Uzivacete sa psom, sigurno. Stvarno su divni! Inace, i muzjaci upadnu u problem ako se ne pare. Zenke vremenom dobiju piometru a muzjaci neko oboljenje testisa. Mojoj drugarici je uginuo pas posle 8 godina zbog nekog oboljenja testisa, koje je dobio jer se nikad nije pario. Ne secam se tacno o cemu se radi.
|
|
|
|