Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 18.12.2009 23:39:48
|
|
|
|
NinaMandarina
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Nina, ove slike su za poster preko cele dnevne sobe
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 18.12.2009 23:43:30
|
|
|
|
NinaMandarina
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Katjice, da znas da i moja kuca pravi cesto ovu facu . I uzdise . Bas me podseti na nju . Naci cu neku sliku da vidis
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 23.12.2009 11:23:39
|
|
|
|
Anitaaa
|
Ja imam labradora retrivera
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 23.12.2009 12:28:54
|
|
|
|
bojana87
|
ovo je nasa ljubimica Una ali na zalost ide od nas u junu
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 23.12.2009 15:01:05
|
|
|
|
Anitaaa
|
A što??NIje valjda zbog bebe?
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 23.12.2009 17:50:05
|
|
|
|
bojana87
|
pa da nazalost,jer zivimo u jednosobnom stanu,a ona se strasno linja i stalno je bolesna,a to nije dobro zbog bebe,dlake su to i to u pramenovima joj opada dlaka ali dobro bice kod mojih pa cemo je cesto vidjati,ali opet to nije to
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 23.12.2009 19:18:10
|
|
|
|
Delijagirl
|
Hm necu da pametujem previse ipak nisam ja tu pristrana ali mislim da cete tako napraviti veliku gresku... Isto tako je uradila moja drugarica i svoju kucu odvela kod svojih roditelja i desilo se to da je kuca postala jako ljubomorna na dete i svasta joj je radila. Neznam ja kakve su tu bolesti u pitanju i dali je to nesto zarazno ali mislim da bi morali jos malo da premislite oko toga...
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 5.1.2010 2:48:58
|
|
|
|
DJAMCE
|
Ma ja imam kucnog ljubimca,ali ga ne pustam bas da mi ide po kuci zbog ovih gripova,a i plasim se da ne prenese nesto na decu
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 5.1.2010 9:34:07
|
|
|
|
cicko
|
Moje misljenje je da kucni ljubimci ne mogu stetiti detetu, pa cak ni bebi... Pricala sam prosle godine sa pedijatrom- cak poboljsavaju razvoj deteta, emocionalni, socijalni, umanjuju mogucnost nastanka alergije... Jedina "steta" od kucnih ljubimaca moze biti od macijeg izmeta u toku trudnoce. Ostalo, ako se vodi racuna o higijeni, nije nikakav problem. ok, naravno da se misljenja razlikuju, i to je normalno, ali protiv su uglavnom oni kojima ljubimac nista ili vrlo malo znaci.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 5.1.2010 9:37:00
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: DJAMCE Ma ja imam kucnog ljubimca,ali ga ne pustam bas da mi ide po kuci zbog ovih gripova,a i plasim se da ne prenese nesto na decu Kakve veze ima grip sa kucnim ljubimcem?
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 5.1.2010 9:40:44
|
|
|
|
Anitaaa
|
IZVORNA PORUKA: cicko Moje misljenje je da kucni ljubimci ne mogu stetiti detetu, pa cak ni bebi... Pricala sam prosle godine sa pedijatrom- cak poboljsavaju razvoj deteta, emocionalni, socijalni, umanjuju mogucnost nastanka alergije... Jedina "steta" od kucnih ljubimaca moze biti od macijeg izmeta u toku trudnoce. Ostalo, ako se vodi racuna o higijeni, nije nikakav problem. ok, naravno da se misljenja razlikuju, i to je normalno, ali protiv su uglavnom oni kojima ljubimac nista ili vrlo malo znaci. slažem se
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 5.1.2010 10:56:46
|
|
|
|
Lisica
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa IZVORNA PORUKA: cicko Moje misljenje je da kucni ljubimci ne mogu stetiti detetu, pa cak ni bebi... Pricala sam prosle godine sa pedijatrom- cak poboljsavaju razvoj deteta, emocionalni, socijalni, umanjuju mogucnost nastanka alergije... Jedina "steta" od kucnih ljubimaca moze biti od macijeg izmeta u toku trudnoce. Ostalo, ako se vodi racuna o higijeni, nije nikakav problem. ok, naravno da se misljenja razlikuju, i to je normalno, ali protiv su uglavnom oni kojima ljubimac nista ili vrlo malo znaci. slažem se i ja
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 5.1.2010 12:33:03
|
|
|
|
Delijagirl
|
I ja se slazem naravno mislim mm i ja smo bukvalno spavali sa njima kad smo bili mali i da vam ne pricam kad jedes sladoled ja moram da izkopam sliku mene i psa liz meni liz tebi i nikad mi nije nista falilo A teja pokojna ujkova kuca je kad bi se dete probudilo dosla obavestila ujnu ili ujka da su se klinci probudili, shodali su uz njenu pomoc i tako dalje... Eto vam jedan snimak i tutorial kako se jede jabuko na snimku je teja KLIK
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 6.1.2010 11:35:22
|
|
|
|
NinaMandarina
|
kako slatko jede jabuku
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 6.1.2010 18:13:42
|
|
|
|
Delijagirl
|
Ona je bila jedan predivan secer ali su morali da je uspavaju mislim dogurala je ona velike godine za svoju rasu ali eto na kraju su joj nasli preko 30 tumora i nije islo drugacije... Eto opet cu da placem
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 7.1.2010 0:02:41
|
|
|
|
cicko
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl Ona je bila jedan predivan secer ali su morali da je uspavaju mislim dogurala je ona velike godine za svoju rasu ali eto na kraju su joj nasli preko 30 tumora i nije islo drugacije... Eto opet cu da placem
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 7.1.2010 0:25:24
|
|
|
|
cipiripi
|
kako je pametna dusa moja ja sam svesna da je svaki ljubimac, nebitno da li je pas , macka, hrcak,zec... jedinstven. nikada ga niko ne moze zameniti, i nikada nece biti zaboravljen, tu su drugi da nam lece tugu..i tako u krug..
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.1.2010 2:05:35
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi kako je pametna dusa moja ja sam svesna da je svaki ljubimac, nebitno da li je pas , macka, hrcak,zec... jedinstven. nikada ga niko ne moze zameniti, i nikada nece biti zaboravljen, tu su drugi da nam lece tugu..i tako u krug.. Ih ja cu da umrem kad ovi moji poginu i dobijem suze u ocima samo kad pomislim da ih jednog dana nece biti... tezko je razumeti toliko navezanost ali kao sto sam ja rekla oni su meni ko moja deca majkemi i kad sam tuzna i kad sam sretna sve podelim sa njima. Da me nerviraju nerviraju me i kad mi pogrize nesto hocu da ih udavim ali kad me pogleda sa onim ocima naljutenost ode u sekundu... Nego devojke da vas pitam baba mi kaze da se na trzistu pojavio neki novi frontline combo spot on ili tako nesto i kaze da je extra pa da vas pitam ima li neko iskustva sa tim?
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.1.2010 2:11:04
|
|
|
|
cipiripi
|
ja samo taj koristim ima ga na trzistu ali nema legalno da se kupi jer nije placena licenca za srbiju !!!!!! UZAS! ja Blinkiju stavljam COMBO od kad ga imam..znaci godinu dana i daju mi ga moji veterinari..tj bolnica u kojoj lecim psa. cena je 950 din i to je frontline za buve, krpelje i parazite tj jajasca.
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.1.2010 2:11:48
|
|
|
|
cipiripi
|
a da.. ima i za macke i za pse, po mililitrzi se kupuje odnosno po kg psa. za blindzu je 5ml jer ima 6 kg
< Poruku je uredio cipiripi -- 10.1.2010 2:12:13 >
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.1.2010 2:14:21
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi a da.. ima i za macke i za pse, po mililitrzi se kupuje odnosno po kg psa. za blindzu je 5ml jer ima 6 kg ma meni rece baba kupicu ga ja kad budem otisla u sloveniju em sto je jeftiniji em sto je drugaciji za slo i za ovde provereno mislim u smislu hvaliteta... Jer onaj obicni koji mi daju ono ne pomaze po k
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.1.2010 2:17:52
|
|
|
|
cipiripi
|
ovaj nije srpski jer ne postoji srpski nemacki je .
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.1.2010 2:31:03
|
|
|
|
cipiripi
|
ko ti je vet?
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?