dunja RR -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (25.3.2018 14:06:27)
|
Mene je Savke juče oduševio svojom razumnošću. Bili smo na svadbi (Savina sestra od strica se udavala), a on je operisan pre 5 dana. S obzirom da nikakvih problema nije bilo posle op, odlučili smo da ga povedemo na svadbu. U protivnom bi išao samo mm. Mislila sam najpre da ostanemo malo, međutim na kraju smo ostali do 23h uveče jer je bio jako dobar. Sve je ispoštovao, nije trčao, veselio se, igrao u našem naručju, lepo je sedeo i jeo, u okviru restorana je bila i igraonica, tu je on neko vreme bio sam (smenjivali smo se mm i ja u igraonici). On je sedeo za stočićem i slagao kockice. U jednom trenutku divna ljubazna devojka koja tu radi je ušla, i počela da ga nagovara da se popne na tobogan, da uđe u lavirint, i jedno 5 minuta j epokušavala. Ja sam ćutala. Onda joj je on u jednom trenutku rekao, ali teeetoooo ne mogu zbog rane i ja joj onda objsnih za operaciju). Srce moje, jako je odgovoran psole operacije, baš me iznenadio. Da ne pričam da nije zaplakao niti se požalio da ga boli nijednom za ovih 5 dana. A na kraju svadbe su nam svima podelili medenjake sa inicijalima mladenaca, i Savke je uzeo naša 3 medenjaka, i kaže on meni, mama ova tri medenjaka (pokazao na jednoj ruci 3) + 2 kod babe (Mire pord nas i pokaza 2 prsta na drugoj ruci), jednako je 5 [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|