RE: Pohvalimo se našom decom :) (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (24.7.2015 1:20:55)

[sm=bravo.gif] ja cu da sanjam mnoge glasove kod moje D ahahha...njoj je sve na J , al sve je bolja moram priznati

mali_mis -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (24.7.2015 6:47:00)

[sm=bravo.gif] za Ivku i Dunju [sm=bravo.gif]
Mi smo naucili da brojimo do 5. "jedan, da, ti, cetji, pet". Sve sto ima brojeve sluzi za brojanje, daljinski, telefon, digitron, lift kad ide gore, kad nista od toga nije u blizini, onda na prste. Slova i brojevi ga bas zanimaju.

Ivanka 75 -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (24.7.2015 9:02:07)

Sto se tice brojanja... Juce mi Iva trazila praznu teglu da stavimo cokoladice najlepse zelje (one male) da napisemo brojeve na njima da bi ona mogla da broji [sm=smiley1.gif]

amdn -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (24.7.2015 9:11:47)

bravo mamike za decicu, ja ga i ne teram da uci pesmice i zagonetke, nego ja citam ao n vozi autic pa ponavljamo zajedno,
a dopada mu se bas ona Maksicu, Maksicu st aje to dva lokvanja oko panja [sm=smiley1.gif]

milicicak -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (24.7.2015 11:16:51)

Mini buba i ja smo jutros isle u prodavnicu i videle mace na putu... prvo ga je izmazila pa je insistirala da mu donesemo hranu i vodu jer je ono malo i sigurno je gladno i zedno. Trcala je do kuce i nazad (ovo drugo sa sve cinijama) da mu sto pre donese. Jedva sam je ubedila da ne mozemo da ga vodimo kuci ali sam morala da obecam da cemo i sutra doci da ga nahranimo i damo mu vodu [sm=smiley1.gif]

Rosita -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (24.7.2015 11:27:50)

D mene proganja sa knjigama [sm=smiley36.gif] Trenutno je opsednut ovim dzepnim piksi izdanjima sa zanimanjima http://vulkancic.vulkani.rs/233f2d7c-c0bf-4415-97eb-ae1724fdf80f/IMAM-DRUGARA-KOJI-JE-VATROGASAC.aspx,
naucio je sve rekvizite vatrogasaca, doktora, policajaca.... Pre neki dan uzeo deo od vodenice za orahe i kaze daj da ti pogledam usi otoskopom [sm=smiley36.gif]

Nekad lupi neke fraze u prodavnici, negde, verujem da deluju cudno kod malog deteta. Tipa/ ovo nisam ocekivao! Bas je ovde uzbudljivo! I slicno [sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (24.7.2015 12:43:18)

Milicicak tvoja T i moja D pod ruku. Mi smo jutros vracale bebe laste u gnezdo. Ispale su. A o malim macama da ne govorim. Imamo tri bebe mace.

Mi smo opasno zatajili sa knjigama i stvarima koje u kuci obicno radimo od kako je lepo vreme. Plus moja je vrlo vrlo specificna sto se tice svega. Bas je drugacija od "normalne" dece [sm=jezicek.gif]. Mislim gledam bratance i drugu decu i nju vecina stvari koje zanimaju drugu decu ne zanimaju preterano a opet neke druge stvari da. Sta ja znam posebna je. [sm=jezicek.gif] Al tako ponekad imam osecaj kao da "zaostaje" za drugom decom jer je ne zanimaju neke klasicne stvari koje zanimaju drugu decu. i to njeno pevanje i smisljanje pesmica, moj mali Filip visnjic. [sm=jezicek.gif]

veselicaa -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (24.7.2015 13:08:30)

[sm=bravo.gif] za Ivku i Dunju [sm=bravo.gif]
[sm=bravo.gif] mali mis i rosita za vase pametne sinove,bas lepo sto dete voli knjige i ove moje ih obozavaju imaju pravu malu biblioteku.
milicicak bravo za cerkicu bas lepo da toliko voli i ima sazaljenje prema zivotinjama[sm=bravo.gif]

milicicak -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (24.7.2015 14:03:45)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Milicicak tvoja T i moja D pod ruku. Mi smo jutros vracale bebe laste u gnezdo. Ispale su. A o malim macama da ne govorim. Imamo tri bebe mace.

MiLj, da se ona pita mi bi imali citav zoo vrt u stanu :)

bravo za male citaoce [sm=bravo.gif]
ja trazim da kupim Gospodara prstenova prilagodjenog maloj deci, opasno mi se dete zagrejalo za tu tematiku [sm=smiley4.gif]

Rosita -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (24.7.2015 14:08:45)

Ozbiljna citateljka mini buba, nema sta [sm=bravo.gif]

Mm jedva ceka da D malo poraste pa da mu kupi neke ilustrovane, prilagodjene istorijske, mm to bas voli.

amdn -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (24.7.2015 14:10:09)

Milicicak bravo za spasioce a Ljisho i vi ste pravi heroji, moji roditelji su imali gnezdo sa Sojkama, al malu ili tatu nesto pojelo, pa druga odletela da trazi i oba ptica ispala iz gnezda, mama se potresla jer nije mogla da pomogne.
Rosita bravo za deckonju, knjige su zakon, mi vec imamo pozamasnu Jurijevu biblioteku a te male knjigice kod nas kostaju 55 i ove vece 99 ako imas njihovu karticu imas i popust, mi ih imamo bas dosta, evo sad je najnovija Moje telo, al jos je mali da shvati neke stvari

Rosita -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (24.7.2015 14:13:52)

Da, da, imam karticu i popust, bas sam pre neki dan gledala i te od 99, videla sam i moje telo, al ovaj moj ima 2 g i 4 m, premali je, mada uzeli smo- on trazio - od tih za 99 automobili, ali preteska je, sve godine, delovi... mada voli da lista i samo imenujemo automobile.

Najvise mu se svidja folsvagenova mini buba, pazi sad to milicicak [sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (24.7.2015 14:16:23)

Ne pitaj, odusevila se filmom, nema na koga [sm=smiley4.gif]

ajd kad sam vec krenula da se hvalim :)
s vremena na vreme, mini buba nama prica pricu za laku noc, Pinokija najcesce... i duzina price zavisi od toga koliko joj se spava... ako je pospana zavrsi je za 5 min: pocne od pocetka ali kad Pinokio krene u skolu i maca Figaro krene sa njimpa rezi na hromo Lisca i slepog Macka pa Pinokio bude dobar djak i slusa ucitelja pa postane pravi decak. Ako joj se ne spava tu su sve Pinokiove avanture + obavezno nei dodatak (gusari, kuca na ulici koju je spasio, ili nesto slicno)

Hihi, Rosi, ja necu da se bunim, samo pazi da te Ljisa ne cuje [sm=smiley36.gif]

Mariya -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (9.8.2015 19:52:05)

U Utorak je L ušla sama u prodavnicu, uzela korpu, izvadila sladoled iz zamrzivača, otišla do kas i platila ga[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
(Ja sam stajala na vratima, tako da me ne vidi[sm=smiley1.gif]) Posle toga smo otišle do apoteke, isto je ušla sama i kupila bombone, a uveče je otišla u komšiluk sama po mleko[sm=bravo.gif] Tako sam ponosna na nju, moja velika devojčica[sm=smiley27.gif]

LP mama -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (11.8.2015 11:08:08)

Da pohvalim mog Luku, juče je spasio vrapče koje je ispalo iz gnezda pod našim krovom. Pošto je bez perja i slepo prebacio ga je na neku staru krpu, a onda ga je pokrio vunenom zepom, čuvao ga je od mačaka i našeg Skipija, dok se tata nije vratio sa posla, a onda su ga popeli nazad u gnezdo. Uglavnom, mališa je preživeo, a ja sam taaaaaakooo ponosna [sm=bravo.gif]

Mariya -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (23.8.2015 20:17:25)

Nikako da se pohvalim, prosle nedelje smo bili na kupanju i L je preplivala 4 puta bazem tamo i nazad!!! U 5 kad smo stigli se jos plasila cim je primetila da voda postaje duboka, pa sam joj pokazala kako da pliva (sa slaufom, naravno), vezbala je, pracakala se i u 6 preplivala bazen 2x samnom i jos 2x sa tatom[sm=bravo.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (25.8.2015 7:29:06)

Evo mene opet ovde. Uctivost mog deteta se nastavlja [sm=smiley36.gif] skoro svaka recenica joj pocinje "mama mojim te..." pa onda da joj dam nesto dodam dodjem ili sta vec.

bili smo na moru i cura je sama sa misicima plivala i to uvek bezala od nas. I prosle godine na moru se bas lepo snalazila i ove. Cak nije polako ni ulazila u vodu nego kao u Baywatch ulece vice "tri pet sad keni keni keni" i tako trci u vodu. Blenta

Jako mi je dobrica.

mama krava -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (25.8.2015 9:18:49)

Pa gde si Ljišooooooo!!!

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za našu drugaricu!

veselicaa -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (30.9.2015 19:37:00)

Danas moja S pobedila u muzickim stolicama u vrticu i ceo dan se samo hvali.Pa rekoh da je pohvalim i ovde [sm=smiley36.gif]

ishler -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (1.10.2015 20:50:16)

Moja starija cerka sa 4g i 2m,zna 15 slova i dosta reci da napise,sama je naucila na svoju inicijativu.[sm=smiley36.gif]
Kaze hoce da nauci da cita knjige[sm=zmeden.gif]

World -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (1.10.2015 22:47:19)

Otvaram ovu stranicu i moje dijete ugleda ovaj avatar mame krave i pita je li ovo mama krava[sm=zmeden.gif]

Prije nego sto se izbezumim, recite mi ima li neki crtani ovakav u kojem se ovo stvarno zove mama krava? [sm=smiley36.gif]

Ishler, ja sam sa 5 godina citala sve, tako da je moguce da nauci.. i ne hvalim se, samo kazem [sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (5.10.2015 21:52:15)

Ne volim baš da pipem u ovoj temi, ali moram danas [sm=smiley36.gif]

Moja ćera (7g) čitav život ima problema sa zubima i cirkularnim karijesom. Prvi zub je porpavila sa 3,5 god, a onda su krenule popravke, zubne gangrene, otvoreni zubi....Muke. Već nekoliko dana joj je iznad tog jednog otvrenog zuba bila ogromna fistula koja se nije mogla drenirati. Danas je otišla i izvadila četvorku i peticu (bukvalno samo korjen je bio, nije mi jasno za šta je zubar uhvatio taj zub i koliko je kopao po vilici) ODJEDNOM! Dao joj je anesteziju i nije plakala nikako. Ja sam toliko ponosna na nju da vam ne mogu opisat. Srce moje veliko! [sm=smiley27.gif]Žao mi je što se muči toliko, bez obzira na svu njegu koju radi a oni i dalje imaju loš kvalitet. Sve se nadam da će joj stalni zubi biti bar malo bolji....

veselicaa -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (6.10.2015 9:12:16)

Ajoj Chupo pa cerkica bas ima problema sa zubicima,zlato malo [sm=smiley13.gif] I moj suprug,kaze svekrva,je imao uzasne zube kao mali tj,te prve mlecne,a sada su mu zubi odlicni.Tako da se nadam da ce i kod vas tako da bude.
Moja A osvojila trece mesto u subotu na krosu.Dobila medalju i sva je presrecna i vazna.Iskreno nisam ocekivala pa sam i ja veoma srecna zbog nje,drago mi je kada pobedi u necemu sto bas i nije njena jaca strana.

Mariya -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (23.10.2015 19:50:42)

Veselice [sm=bravo.gif]
Moja H zna dase popne i spusti niz tobogan a ima 1 godinu!!!

veselicaa -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (23.10.2015 20:50:12)

Mariya bravo za vas [sm=bravo.gif] Moja S se dosta dugo plasila tobogana,mada kada je bila u uzrastu kao tvoja cerkica i ona je volela da se spusta.
Moja A dosad sve petice,pre neki dan na pismenom iz engleskog jedina dobila peticu.
S pohvalila vaspitacica da najlepse crta i da je dobar drug.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>