Zemunka85 -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (27.5.2015 11:44:49)
|
Moram da pohvalim moje dete - presla je u stariju, vrticku grupu :D. Ona je prava mala streberka. Mnogo voli da uci i stvarno mnogo zna. Nekada mi bude zao da je ucim, igrala bih se sa njom, ali ona sama trazi. Stalno me pita i trazi mi. Zna bojeve, vecinu slova, boje vec dugo dugo, na engleskom bar 30ak reci, mesece, dane u nedelji ... bas dosta. Nisam ocekivala da jos predje u v rticku grupu jer ce tek 3god da 3meca. U njenoj staroj grupici ima decice koja su poodavno napunila tri god i jos su u jaslenoj grupi. U Ponedlejak me je vaspitacica docekala sa obavestenjem, da su Lara i jos dve devojcice presli u stariju grupu. Bila sam ponosna i malo tuzna. Tu su mnogo ozbiljnije aktivnosti, ima dece i od preko 4godine, jedna vaspitacica prica samo na engleskom (pa i sa nama, klinci ne smeju znati da razume srpski) tj dobili su engleski .. i aktivnosti su dosta slozenije. Ja sam htela da se jos igra sa malcima .. Ali kazu da joj je dosadno. Da trazi vise. Ne znam .. kazu pratice je sada par dana u starijoj grupi, kako joj ide. Presla je i njena najbolja drugarica, sto me mnoooogo veseli :D. Tako da videcemo, danas pada konacna odluka :D .....
|
|
|
|