Zell -> RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ... (9.8.2011 10:33:15)
|
Mislim da je ovde dosta promasenih odgovora na temu od pitanja licne higijene, ukusa, stilova oblacenja pa nadalje... *kupanje, tusiranje, depilacija, pranje zuba, cesljanje, secenje&ciscenje noktiju spada, po meni, u licnu higijenu koja se podrazumeva *farbanje, lakiranje noktiju, sminka, friziranje spadaju u "udaranje glanca" stalno ili po potrebi, u nesvakodnevnim prilikama stvar je licnog izbora *oblacenje da li sportski, lezerni, elegantni ili "grand" fazon je totalno individualno i o tome se u ovoj temi po meni ne treba diskutovati Opet, lepota sama po sebi mislim da nije vezana niti uslovljena nicim od navedenog... treba nama u glavi da bude jasno da smo NAJLEPSE STO MOZEMO BITI [sm=smiley36.gif] a temu treba preimenovati u "Biti cista i uredna sebi, muzu i ostalima, znati se prikladno obuci za datu situaciju i isto nositi" [sm=smiley36.gif] ps ja danas ne radim pa sam u trenerci i ne pada mi na pamet da se sredjujem dok izadjem 300m do prodavnice pa kom milo kom krivo [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|