Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.1.2013 22:59:10
|
|
|
|
17 joka
|
Sesilija- na pozitivnu ludicu koja ima resenje za svaki problem
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.1.2013 22:59:47
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Figaro na kolac,a ovaj leptiric na neznu dusu.... a sto se tice moje zloce tu sam slicicu prvu uspela da postavim kao avatar i ne pokusavam da je promenim
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.1.2013 22:59:59
|
|
|
|
jovana13
|
88 godiste bilo je tesko zakljuciti :-) verovatno voli uvijenu kosu ili prirodne lokne. A avatar ne vidim.. Samo pise nik i nista drugo
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.1.2013 23:02:17
|
|
|
|
Sesilija 83
|
na moju divnu opicenu drugaricu Jovanu koju i dans zovemo joka..a 17 na godine mada misli mda ih imas vise
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 14.1.2013 23:07:24
|
|
|
|
17 joka
|
17 je datum u avgustu, koju volim jako taj datum oznacava koliko vec vremena se volimo a opicena sam na skroz a slicica je jedinstvena i lepa
< Poruku je uredio 17 joka -- 14.1.2013 23:09:12 >
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 5.3.2013 20:09:03
|
|
|
|
Jole84
|
E pa onda je dilema 17ice rešena A Joka-moja imenjakinja njen avatar znači radost,optimizam i osmeh iznad svake muke
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 5.3.2013 21:43:45
|
|
|
|
17 joka
|
moja lepotica plavusica, zena velikoh srca i vedrog duha 84 pa lepe godinice, vreme je da postanes mama ,a ja Kuma imenjakinjo moja ljubim te puno
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.3.2013 12:57:25
|
|
|
|
*Maki*
|
Joka je jedno veliko srce i ima prelep nick
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.3.2013 12:59:51
|
|
|
|
Pretty78
|
Maki, predivan nadimak za osobu koja sedi za racunarom non stop
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.3.2013 13:03:53
|
|
|
|
Zell
|
Pretty girl koja voli ljubicastu boju
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.3.2013 13:08:30
|
|
|
|
Dada81
|
Zell (nick,asocira me na zelju a verovatno predstavlja nadimak i ima pravo znacenje) A,avatar prelep,bliskos,poverenje,ljubav..jos uz to i umetnicka fotografija
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.3.2013 13:11:24
|
|
|
|
*Maki*
|
Nick Dada me asocira na prijateljstvo, a avatar na ljubav
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.3.2013 13:13:31
|
|
|
|
Sanja90
|
Maki me asocira na neku mazu,a avatar da se brzo iznervira
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.3.2013 13:15:07
|
|
|
|
jovicaa
|
nick nezna osoba.. a avatar posvecena svojoj deci
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.3.2013 13:15:32
|
|
|
|
Verolina
|
Nik-prostodusnost avatar-neznost
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.3.2013 13:17:49
|
|
|
|
Dada81
|
Verka ,dobar prijatelj i iskrena osoba. Avatar za pozeleti prelepa devojcica
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.3.2013 13:36:07
|
|
|
|
jovicaa
|
ne preskacite me bezobraznice
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.3.2013 13:55:36
|
|
|
|
Verolina
|
Dada, nik oznacava nesto sestrinsko. Meni je bas legao, pogotovo sto smo isto godiste. Avatar, najvece postignuce u zivotu. I nek se vidi na slici
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.3.2013 14:25:40
|
|
|
|
Janncica
|
I dalje te zamisljam kao onaj tvoj stari avatar,kaubojka.
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.3.2013 14:29:19
|
|
|
|
Verolina
|
Pcelo!
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.3.2013 14:35:50
|
|
|
|
17 joka
|
osoba koja je divna Verka je prava zverka koja zivi za dan kada ce ugledati svoju malu Lavicu
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.3.2013 14:39:24
|
|
|
|
minna
|
nick Verolina me uvek podseti na prolece, ne znam zasto a avatar osoba koja obozava decicu, a lici mi na Verolinu kad je bila mala
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.3.2013 14:46:42
|
|
|
|
Verolina
|
Mina, to dete jako jako lici na mene kad sam bila mala. Totalno si u pravu. Nik, ime ili nadimak, prakticna osoba. Avatar, izuzeto vesela osoba, kolorista, voli neobicne stvari.
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.3.2013 18:12:21
|
|
|
|
Maraj
|
umiljata nestasna u dusi i dalje dete
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.3.2013 18:13:19
|
|
|
|
adulence
|
umiljata marija tako mi izgleda
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Koji kompleks vitamina ste pili tokom vto postupkanata11Koji kompleks vitamina ste pili tokom vto?Femisan A (
14%)
Proxeed (
0%)
Fetilovit (
0%)
Pojedinacne vitamine (
3%)
Drugo (
84%)
Ukupan broj glasova: 37Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!