Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.4.2011 14:50:43
|
|
|
|
Nina...
|
Nick: lepo ime, snazna osoba Avatar: zadovoljna sobom
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.4.2011 14:51:06
|
|
|
|
Anoniman
|
nick-realnost..voli sve sto je njeno i to je cini ponosnom avatar-isto sto i nick..2 u 1 sto bi rekli
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.4.2011 14:52:53
|
|
|
|
Anoniman
|
More avatar ti se svidja zbog prijatelja
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.4.2011 14:53:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: popadija Mara More avatar ti se svidja zbog prijatelja Hahhahahhahhahahahhahahahahahahaa Ja sam htela malo skrovitije, ali ajd'
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.4.2011 14:54:08
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Nina... Nick: lepo ime, snazna osoba Avatar: zadovoljna sobom sve si pogodila! Nick:prelepo ime,jako umiljata osoba Avatar:predivan,nezan.osecajan u skladu sa osobom!
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.4.2011 14:55:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: popadija Mara More avatar ti se svidja zbog prijatelja Hahhahahhahhahahahhahahahahahahaa Ja sam htela malo skrovitije, ali ajd' Provaljena si zeno
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.4.2011 14:55:43
|
|
|
|
Nina...
|
hvala na lepim recima. IZVORNA PORUKA: Brana IZVORNA PORUKA: Nina... Nick: lepo ime, snazna osoba Avatar: zadovoljna sobom sve si pogodila! Nick:prelepo ime,jako umiljata osoba Avatar:predivan,nezan.osecajan u skladu sa osobom!
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.4.2011 14:57:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Nick- podseca me na moju dragu sestricinu avatar- Velika maza
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.4.2011 14:58:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Pop Ćira i pop Spira Nije morala da plaća venčanje
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 12:47:28
|
|
|
|
lidija 011
|
Nick: preslatko malo stvorenje koje nikom nije naudilo, ali svojom crvenom bojom privlaci paznju Avatar: odmara se od leta sa cvijeta na list, jer je ovo duvanje vodi u beskrajne predjele
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 12:53:19
|
|
|
|
jelenadunja
|
NickČ predpostavljam da su sinovi~mamini andjeli Avatar jednostavnost,odlucnost
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 12:57:34
|
|
|
|
moja ciklama
|
jelenadunja, mislim da si okrenula u predhodnom postu Nick: ona i ćerka, mislim da sam tako pročitala Avatar: hoću i ja ĆERKU!
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 12:59:57
|
|
|
|
jelenadunja
|
ne razumem?
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 23:19:54
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: jelenadunja NickČ predpostavljam da su sinovi~mamini andjeli Avatar jednostavnost,odlucnost Nisu, ali kao da jesu...To su mi djecica od brata i sestre...ponosna tetka A za nick...hmmm...u pravu si
< Poruku je uredio lidija 011 -- 13.4.2011 23:20:49 >
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 23:34:11
|
|
|
|
Brana
|
nick:zove se kao moja sestra,divno ime avatar:predivan,jel su to tvoja decica? osoba:extra,humoristicna,pozitivna,mila...
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 23:35:28
|
|
|
|
tijana86
|
nick- nekako m je zvucno i jako avatar-mila osoba , dete u dusi , jako milo lice
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 23:38:23
|
|
|
|
Brana
|
hvala tico nick:lepo ime i vidi se da je mlada osoba u pitanju avatar:snazna,jaka i lepa zena kao sto je i tijana sama.
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 23:41:00
|
|
|
|
tijana86
|
IZVORNA PORUKA: Brana hvala tico nick:lepo ime i vidi se da je mlada osoba u pitanju avatar:snazna,jaka i lepa zena kao sto je i tijana sama. uobrazicu se ljubim te duso moja
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 23:41:57
|
|
|
|
Brana
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 23:44:32
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: Brana nick:zove se kao moja sestra,divno ime avatar:predivan,jel su to tvoja decica? osoba:extra,humoristicna,pozitivna,mila... Hvala draga ...da, divno i relativno rijetko ime( a prvo su htjeli da mi daju ime Suncica, jer sam bila potpuno zuta sa veeeelikim zelenim ocima ) Do skoro sam mislila da je rusko, ali ipak nije...Nisu moja, ja sam im blesava tetka ...ja jos uvijek nemam djecu. A sad malo o tebi Nick:stameno i snazno, ni bujice vode ne mogu nista Avatar: mnooogo si mi ljupka i slatka
< Poruku je uredio lidija 011 -- 13.4.2011 23:47:56 >
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 23:46:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Brana je meni hit. Nick: zove se Brana Avatar: tako izgleda Brana
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 23:49:27
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Tash Brana je meni hit. Nick: zove se Brana Avatar: tako izgleda Brana xaxaxaxaxaxa carice
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 23:50:18
|
|
|
|
Brana
|
lidija a da zaboravih reci divna si tetka a sigurno ces biti takva i mama!
< Poruku je uredio Brana -- 13.4.2011 23:53:07 >
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 23:57:30
|
|
|
|
lidija 011
|
...Ipak mislim da cu biti strozija, jer kad me vide ova tri mangupa penju mi se na glavu, a ja nista-skacite jos ako ocete
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 23:59:24
|
|
|
|
Brana
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
visnja ili dunjapisuljicavisnja (
36%)
dunja (
64%)
Ukupan broj glasova: 110Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!