bubulence -> RE: Koliko ih je bilo? (2.10.2014 21:15:18)
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Sa mm se sve slozilo. Prvi sex je bio fenomenalan. Nikada nisam bila tako opustena a jos sam i rano pala. Posle 6 dana [sm=smiley36.gif] jao sa mm je prvi sex bio ocajan, ja samo sto nisam pocela da placim od stida, ne znam zasto, ni sa jednim ranije nisam imala taj problem. jedva da sam noge rasirila. mislila sam da se nikada vise nece javiti ali posto je cekao mesec dana nije hteo tako lako da odustane, sva sreca. drugi put je vec bilo bolje, treci savrseno... Pre njega je postojao neko sa kim sam se vidjala 12 godina, imali smo poseban odnos, ljubav do ludila ali smo oboje znali da nikada ne bi uspeli zajedno. uglavnom, strast je bila nenormalna i mislila sam da zbog njega nikada necu biti zadovoljna sa nekim drugim. kada se pojavio mm i kada smo malo uvezbali shvatila sam da se pojavio neko ko je zamenio onog prvog... ne znam zasto sam ovo napisala ali ne moze da skodi , a ako neskodi moze da koristi [sm=smiley36.gif]. UM i Lelo, niste me razumele, super je sto ste zadovoljne, to je divno i to je ok. nego kada neko kaze "ma mm je najbolji (uopsteno)"... to me nervira, mozda tebi jeste ali kako znas da je bolji od Pere, Djoke, i Sofronija???
|
|
|
|