prase -> RE: Dadilja & baka-deka servis (4.6.2009 8:37:41)
|
E sad, ne znam da li je ovo prava tema, ako nije neka me neko ispecka i napravi novu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Dakle, bliži se trenutak mog povratka na posao. Ne mogu da verujem, ali za 3 meseca ću sedeti u kancelariji... Sa tim u vezi, počinjem da razmišljam i o tome ko će mi čuvati dete dok smo mm i ja na poslu. Odmah da kažem, baba & deda servis ne dolazi u obzir, nećemo sad o tome zašto... Smatramo da je dete od godinu dana nespremno da ide u jaslice, tj. nije ono nespremno koliko jaslice nisu spremne za njega. Da ne pominjem da se iz mog starog stana videla prostorija jaslica u obližnjem obdaništu... nije mi se dopalo ono što sam mogla da vidim. Dakle, ostala je samo dadilja (ili da neko od nas dvoje da otkaz, ali te drastične mere ćemo za početak da zaboravimo). Mene sada zanima, šta u principu radi dadilja, osim što provodi vreme sa detetom? Da li mora sve da joj se ostavi spremno, obroci za dete, obroci za nju, garderoba za dete, igračke, pare da ima da kupi nešto detetu ako izlaze, itd.? Da li je standardno da dadilja osim toga što provodi vreme sa detetom uradi još po nešto (tipa da mu spremi klopu, da sebi spremi klopu, da mu kupi nešto ako mu treba pa joj mi naknadno vratimo pare, da pospremi njegove igračke da me ne sačeka baš rusvaj kada dođem sa posla, da ga uspava u ono vreme u koje obično spava i da se drži toga kako ne bi izgubio naviku, da mu sama nađe, odabere i obuče garderobu...)?
|
|
|
|