Misha i Ljisha -> RE: Dadilja & baka-deka servis (5.11.2013 9:38:08)
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Ja sam apsolutno za baka-deka servis. Nijedan vrtić, niti bilo koja dadilja ne može moje dete čuvati onako kako ga moja mama čuva (ja sam jako kritična). Mama je odgajala nas troje, i da ne bude da se hvalim, ali mislim da je od nas napravile dobre ljude, pa što ona ne bi vaspitavala i moje dete. Kod Lane vidim samo lepe stvari, uči je da priča, igraju se po ceo dan, peva joj, čitaju knjige, crtaju, non stop joj je posvećena, svakog sekunda, i sve svoje obaveze ostavlja po strani. Dosta me sluša, ali neke stvari ipak radi po svome, a preko toga mogu da predjem jer nije ništa strašno. I tako će biti najverovatnije do njene treće godine, a onda može i medju drugu decu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ja se apsolutno slazem i do trece godine ne treba da idu u vrtic. Ionako nisu socijalni i sami se igraju sa svojim igrackama i jos uvek ne znaju da se igraju u grupi, a nakon trece treba da se sto vise druze sa decom. Plus do trece im usadjujes svoje stavove i do tad su oni svrseni mali ljudi a nakon toga samo treba da pazis i korigujes ako nesto lose pokupe u vrticu. Sa tri godine oni vec znaju sta je dobro a sta lose pre toga NIKAKO. Medjutim ja ccu verovatno biti prinudjena da dam Dunju u jaslice[sm=smiley19.gif], ali mi je uteha sto u jaslicama bas radi moja strina koja je divna zena pa se nadam da ce iskreno malo vise paznje obratiti na moju cerku. Nije fer prema drugoj deci znam ali eto, drago mi je sto neko moj ipak radi tamo. Plus imam insajdera da tacno cujem sta je bilo i sta je radila i kako se ponasa
|
|
|
|