Daca88 -> RE: Vas trudnicki dan izgledao je - Kako? (24.4.2010 18:13:06)
|
Lepa temica[sm=bravo.gif] Danas sam ustala ranije nego obicno da bi otisla da dedi dam inekciju.Prima turu inekcija pa sam mu ja danas bila dati jer je medicinska sestra koja mu je davala inekcije-a inace komsinica morala danas negde da ide kod njenih.Inace,ista ta mi je pre oko godinu dana kada je deda primao neke inekcije pokazala kako se daju,pa sam naucila,i vec sam mu davala par puta kada ona nije mogla.E,kada sam dosla kuci,istusirala sam se i vratila nazad u krevet.MM je citao neku knjigu,a ja sam gledala Seranove na tv.Posle je mm ustao i skuvao nam kafu koju smo popili u krevetu.Onda smo se sredili,ja sam namestila krevet,pa smo isli na pijacu i u pekaru.U pekari smo kupili svez pekarski hleb za promenu,jer inace jedemo fidelinkin beli ili polobeli hleb.Na pijaci smo kupovali sanitarije za wc,neku kozmetiku i voce...jaaagodeee[sm=smiley1.gif]...ogromne,velike,njam,njam. Onda je dosla baka i skuvala nam je rucak,ja sam je zamolila da dodje i skuva,a mi smo isli kod moje trudne drugarice koja se udaje da odnesemo poklon.Posle smo rucali,pa sam ja visila na telefonu caskajuci sa drugaricom koja se porodila pre 3 nedelje.Posle sam oprala sude,pa smo mm i ja legli malo da odmorimo i zaspali smo.Spavili smo tako oko sat-sat ipo,i onda smo popili kafu,pa mi je mm masirao ledja i noge[sm=smiley1.gif].Odgledali smo jedan film na dvd...Onda smo isli malo prosetati do parka,ali nismo bili dugo jer su krenuli neki oblaci pa smo pomislili da ce pasti kisa,ali nije padala[sm=bravo.gif].Ja sam stavila gibanicu za veceru,i sela za komp,a mm se brije,uskoro klopica[sm=bravo.gif]
|
|
|
|