Anoniman -> RE: Problemi u Srbiji (5.2.2011 13:38:45)
|
Ja sam već pisala kakva je situacija kod mene - udala sam se i porodila na drugoj godini faksa. Dogovor je bio sledeći: svekar i svekrva su nam ostavili stan, moji će nas finansirati i dodavati na platu mm-a koliko god nam je potrebno da se osećamo prijatno (da se razumemo, oni imaju dovoljno da izdržavaju njih, nas i još jednu porodicu, tako da im to nije nikakav teret), samo da ja ne radim i da završim fakultet, pa da posle možemo mm i ja da stvaramo nešto svoje. I sve je to bilo super, nisam imala nikakav luksuz, nikakvo letovanje zimovanje...ponekad bazen, češće štrand, šetnje...ali sam znala za šta se žrtvujem. Pre nedelju dana nas je svekar isterao iz stana (jaaako duga priča, a i bolna, recimo samo da je zbog toga izgubio sina i unuka, a ostaće verovatno i bez žene). I šta sad? Ništa, ja ću raditi negde, za 120-150 evra, da platim stan. Moji hoće da plate i to, nude pare, ali ja ne mogu, previše je. Nije sramota raditi, za bilo koje pare, ako će vam to staviti hleb na sto i ostaviti vas čiste savesti. A da mi je to dovoljno, napustila bih faks. I u celoj toj situaciji sam totalno pozitivna, jer uvek može gore...pa sam srećna što nije tako i to mi daje snagu da se koprcam.
|
|
|
|