Anoniman -> RE: Problemi u Srbiji (4.2.2011 14:17:17)
|
IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85 ja sam moj post prebacila posto smo sve pobegle ovde u probleme.... bas bi volela da vidim tu prosecnu platu.......ne znamkakve su cene kod vas al kod nas se ne trosi za gorivo po 3 hiljade dnevno,doduse nemamo kucnog ljubimca,sem ribica....na selu imamo psa al se ne hrani granulama.....veterinar nije tako skup kod nas,pelene hvala bogu ne koristimo a i kada smo ih koristili to nije bio pampers koji je najskuplji,koristili smo evi baby,sunku i sir ne kupujemo svaki dan,uglavnom ono osnovno,mleko,hleb pod obavezno...za dorucak smislimo vec nesto.....pavlaka......kod nas se ne trosi bas toliko na dan...a ne umiremo od gladi i ne idemo peske...nekad idemo i busom,taxijem....za maju uvek ima svega,i da gricka i da pije sok,i da se zasladi....mislim da se ipak u nekim stvarima ponekad preteruje. Isto i kod nas s tim sto mi koristimo pampers [sm=smiley1.gif] ne pamtim kad sam isla u soping rad zabave il hobija, ne ptujemo radi putovanja nego iskljucivo s debelim razlogom, kupujemo domace prozivode kad god je moguce...a kad vidim kako je kod nas konkretno roda market puni i sta sve ljudi kupuju (odvratna sam,al ko ne pogleda u korpu ispred i iza), onda mislim da i treba da kukaju. Mozda je u stvari pogresno kad se stedi, bez zeze? Mozda smo previse naucili da cutimo? Ne znam, jaaako sam ja mlada i zelena.[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|