Misha i Ljisha -> RE: Testiranje prvaka (15.11.2017 23:21:56)
|
mama jo i meni je logicno da je bolje da deca ne znaju nista, ja znam kako sam se ja svojski trudila i nije mi skola bila dosadna, a brat se dosadjivao jer je sve znao i da racuna cak do 100. E sad, moja D upravo radi ovo sto pisete, uzme neku knjigu i precrtava slova, ili sa postera azbuke kojeg imamo pokusava da napise "Volim te, mama, tata, Dunja, Novak" i td. Skapirala je da je M kao mama tj macka, pa D je kao dugme i td. I iskreno sve to ona sama [sm=smiley36.gif], ja nisam ni skapirala vec sam se zacudila da ona odjednom pise slova. Otisla u vrtic i cak ih pitala da li oni to decu uce [sm=jezicek.gif]. Mislim ona je u svojoj sobi i iskreno nemam pojma nekad sta radi a nije mi padalo na pamet da se time bavi. E sad je u brojevima, kad idemo ulicom, koji je to broj, pa je sad zapamtila dosta brojeva, kad autobus prolazi kaze 5 i 2, i ja joj onda kazem to je pedeset i dva. I tako. Sama ona skuplja informacije ocito. ali opsednuta je skolom jer je bratanac krenuo u skolu.Pa je sva oko toga. Kaze ima domaci da uradi. I tako. Valjda se igra. Samo da joj ne dosadi za dve godine kad bude trebala stvarno da krene u skolu
|
|
|
|