Azra_
|
Choopo, mom detetu je prva reč bila ˝aut˝(auto), ni tata, ni mama, nego auto, on je baš opsednut svime što ima točkove. Voli i lego kockice, ali i to su neki set_ovi sa autićima, građevinskim mašinama. Voli i životinje, ali je za Uskrs dobio veliku Lego farmu, pa ajde, sada mu je red za neku garažu. Kako si zadovoljna ovom Burago sa slike? Stabilna? Nije ono da se dete igra , a da se ona razniže? Videla sam i jednu Majorette, deluje čvrsto: Anči, nisam viđala ove koje si stavila, deluju mi da su baš za manju decu. Ove koje sam ja gledala i koje su mi ok su u rangu oko (+-) 4000din. Ne očekujem da će mu držati pažnju predugo, ali znam da će mu biti zabavno, samo još da izaberem. Opet, ne mora večno da mu traje, ali bi bilo lepo da se ne slomi za mesec dana. :-) Nama je rođendan 1.januara. Joj, kada se nakupi. NG, rođendan, Božić... Sreća pa se lepo organizujemo sa najbližima da dobije ono što mu je potrebno i čemu bi se obradovao, a da ne preterujemo količinski. Mati, kako misliš da nas oteraš ako dođemo??? Mata se igra sa tim garažama, imaš preporuku za neku? Nemam baš nameru da kupujem 3 kompleta. Mi inače nemamo puno igračaka. Nekako doziramo. Ali ništa nije uništio za sada...Mada, trudili smo se da kupujemo kvalitetne igračke. Mame sa savetima i iskustvima sa garažama za dečake, neka se jave! Upomoć!!!
< Poruku je uredio Azra_ -- 10.11.2014 0:18:47 >